Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet mi nie mow..te babelki...;-)Napiła bym sie piwa..... straszną mam ochotę...
a ze srednia wieku byla ok 60 lat, i smakowalo, to znaczy, ze jest dobrze, bo tradycyjne to te salatki raczej nie byly
najwyzej ekipie sie przemiana materii poprawi, bo oczywiscie temat glowny to byly zatwardzenia
Ojej Gabi nie wiem jak Ty to wytrzymujesz. Jesteś wielka! Często Cię wspominam i myślę sobie, że chyba bym sfiksowała. A to leżenie od 19 po ciemkuTo udanej imprezki.
Tu u rodziców syn śpi ze mną na łóżku,tym co leżę,bo w ogóle nie wychodzę z tego pokoju.Także go wieczorem uśpię ok.19 i leżę sama po ciemku,no mogę sobie najwyżej przy małej lampce gazetę poczytać.Bez znaczenia czy walentynki czy nie![]()
Jezu!hejka! to cudownie ze macie udane walentynki.Ja nie dostalam ani kwiatka ani kopa w d....
generalnie jestem niezauwazalna --tak bylo w nasza rocznice slubu i dzis a najgorsze ze w pon moje urodziny i pewnie tez sie rozczaruje
Nie dziwię Ci się, że chciałaś do domu. Na patologii to się można nasłuchać od innych pacjentek i nadenerwować.No i chcieli mnie dzisiaj zostawić na oddzialepozwolili mi zostać w domciu.