Ma_Dunia
Fanka BB :)
Cześć Kwietniówki. :-)
Mój M drzemie na kanapie więc wpadłam do Was na chwilę. :-)

Może akurat podczas wizyty byłaś zdenerwowana a po całym dniu zmęczona i skurcze gotowe. Myśl pozytywnie, teraz to jest najlepsze dla Ciebie i dziecka. 
-
-( Bardzo mi przykro, nie znajduję słów pocieszenia, bo wszystkie wydają się takie małe i niewystarczające... :-
-
-(
No to nadrobiłam czytanie. ;-)
Teraz idę obudzić mojego M, zrobię pyszną kawkę i spałaszujemy torcik wiśniowy.
Mój M drzemie na kanapie więc wpadłam do Was na chwilę. :-)
Pewnie, że się pochwalę... ;-) Tylko żebym już skończyła.Ma_Dunia jak skonczysz pochwal sie drzewkiem!:-)

Spokojnie...No i byłam :-(Pani ginekolożce nie spodobały się moje skurcze bo nawet dwa miałam podczas badania i jutro mam iść do szpitala na KTG. Po KTG będą rozważać czy mnie biorą na oddział czy nie jest jeszcze aż tak źle :-(Wiedziałam, że coś będzie nie tak :-(Także jutro po 16 idę i zobaczymy co wyjdzie. Ale chyba w nocy nie zasnę.
Może akurat podczas wizyty byłaś zdenerwowana a po całym dniu zmęczona i skurcze gotowe. Myśl pozytywnie, teraz to jest najlepsze dla Ciebie i dziecka. 
:-"Mojej Księżniczce Ptrysi serduszko już nie bije ... Jak odeszła pożegnałam się z Nią, rozmawiałam, tuliłam w ramionach, śpiewałam kołysanki ... ale już mi ją zabrali. ..."
U mnie przepływy przez serduszko zawsze sprawdza (od 6 miesiąca), przez pępowinę - od 7miesiąca, a reszte zrobiła teraz pierwszy raz przy „dużym“ USG w 32tc.Ma_Dunia - a te przepływy to mierzą zawsze, czy tylko jak sie poprosi? Bo ja tego nie miałam...
No to nadrobiłam czytanie. ;-)
Teraz idę obudzić mojego M, zrobię pyszną kawkę i spałaszujemy torcik wiśniowy.