Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

juz tak niewiele wam zostalo.. ani sie obejrzycie, a bedziecie tulily malenstwa;-)zycze wam szybkiej poprawy nastrojow
hi hi na fryzjera mu sie zebralo i wybyl z domu;-)
hi hi a jak popilam soku warzywnego to juz wogule wierci sie na calego
nie wspomne juz o tym, ze wkoncu poczulam co to za przyjemnosc dostac kopa pod zebra
zero litosci dla mamusi ten nasz babel nie ma
hi hi wczoraj wieczorem to na przyklad mialam wrazenie, ze zaraz wypadnie, tak nisko byl ulozony i tak nisko go czulam
hi hi chcialam nagrac sobie filmik z falujacym brzusiem i tylko wlaczylam "rec" i w momencie sie uspokoil.. po 2 minutach kopnal leciutko tak, ze prawie tego nie widac na filmiku.. jak tylko stwierdzilam, ze chyba nic z tego nie bedzie i odlozylam telefon od nowa zaczal brykac

Teraz idziemy leżakować a potem będziemy coś pichcić.ja też od jakiegoś czasu poluję na mojego malucha ;-) strasznie złośliwy jest - jak tylko wyciągam telefon to zaraz się uspakaja ;-) coś tam niby udało mi się nagrać (taką kuleczkę przesuwającą się pod skórą), przy czym to nic w porównaniu z tym co on zwykle wyprawiachcialam nagrac sobie filmik z falujacym brzusiem i tylko wlaczylam "rec" i w momencie sie uspokoil.. po 2 minutach kopnal leciutko tak, ze prawie tego nie widac na filmiku.. jak tylko stwierdzilam, ze chyba nic z tego nie bedzie i odlozylam telefon od nowa zaczal brykac![]()
ale nie poddaję się - mam jeszcze 7 tygodni na łowy 

Syn powiedział że dobrze wiedział co będzie a córa szczęśliwa obwieściła już wszystkim... Miłego dzionka życzę wszystkim:-)
a ja mam strasznie słabe ciśnienie puls wysoki więc do poniedziałku go nie będę brała i idę znowu do mojego gin bo wczraj dolne ciśnienie miałam 39 !!
no i juz się w myślach do szpitala pakowałam