Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A ja dopiero się witam. Dzisiaj jakoś wcześniej. Czyżbyście dzisiaj mniej napisały? ;-):-)
Osa wyrazy współczucia. Dbaj o siebie.
Jak już kiedyś pisałam przechodziłam przez to samo w ciąży z Anią. Choć 10 lutego minęły 3 lata to dalej mi go strasznie brakuje.
Zawsze mnie to dobijało, że Ania, a teraz Agatka nigdy nie poznają dziadka.
A żeby było jeszcze gorzej to drugiego dziadka i drugiej babci też nie mają. Mają tylko 1 babcię - moją mamę. Za to bardzo blisko.
Lilian strasznie mi przykro.
To raczej niemożliwe żeby Julka urodziła się 6 września 2008 ;-);-);-):-)
Osa wyrazy współczucia. Dbaj o siebie.
Jak już kiedyś pisałam przechodziłam przez to samo w ciąży z Anią. Choć 10 lutego minęły 3 lata to dalej mi go strasznie brakuje.
Zawsze mnie to dobijało, że Ania, a teraz Agatka nigdy nie poznają dziadka.
A żeby było jeszcze gorzej to drugiego dziadka i drugiej babci też nie mają. Mają tylko 1 babcię - moją mamę. Za to bardzo blisko.
Lilian strasznie mi przykro.
To bylo ładnych pare lat temu dzis jestesmy malzenstwem od 6 wrzesnia2008 mamy Julke i okruszka w brzuchu i strasznie czesto sie klucimy ale kochamy, niewyobrazam sobie byc z kims innym.
To raczej niemożliwe żeby Julka urodziła się 6 września 2008 ;-);-);-):-)
śnaidanko już zjedzone, tabletki też, piesek był na spacerku, kompot sie już gotuje, karczek sie marynuje:-) jeszcze tylko musze naczynia umyć i podłogi i jeszcze łazienke spoko do 11 sie wyrobie
podem odpoczynek i moge gości przyjmować a wieczorkiem disco walentynkowe 
, kupić coś szwagierce i szwagrowi, bo idziemy dzisiaj na impreze do nich urodzinowo-imininową.;-) Już złożyłam zamówienie na piwo bez %.