reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam kwietnioweczki:-)
po pierwsze dzisiaj..
Liliann bardzo mi przykro z powodu Patrysi:-( az mi lezka poleciala.. zycze ci z calego serducha duuuzo sil w walce dla drugiej coruni, a Roksance zdrowka, bo to chyba dla niej teraz najwazniejsze..
nio a ja czuje sie dzisiaj fatalnie:zawstydzona/y:glowa to mnie jeszcze tak w zyciu nie bolala:dry: obudzilam sie przed 7, a dopiero teraz zwloklam sie z lozka i tak sie zastanawiam jak ja bede dzisiaj funkcjonowac:dry:
mam nadzieje, ze choc troche mi przejdze, bo mezus wymyslil na dzisiaj wypad do kina, pozniej wizyte w restauracji na rynku, wiec szkoda byloby przepuscic taka okazje;-)choc poki co ja nawet rekami i nogami nie mam sily ruszac po wczorajszym spacerze:-( tak nas cos zebralo i popoludniu zebralismy sie na wycieczke do carrefourka na nozkach:szok: a od nas to jest spory kawalek.. nio i teraz sa tego skutki.. oprocz bolacej glowy zakwasy:dry:
Margaret80 nio to mnie nastraszylas z ta dzidzia porwana:-( ja nic o tym nie slyszalam, nio ale jak sie tv nie oglada to takie sa skutki.. choc powiem szczerze, ze slyszalam o przypadku, gdzie porwali niemowle z hipermarketu i na dlugo sluch o tym dzieciatku zaginal.. znalazlo sie wkoncu, ale okazalo sie, ze nie ma jednej nerki:-(:szok:
nio i jeszcze jedno..
z okazji Walentynek zycze wszystkim duzo milosci, nie tylko teraz ale przez cale zycie:-):-):-)
a z okazji sobotniego zasniezonego ranka, zycze wam dziewczynki duzo ciepelka i spokojnego dnia;-):-)

witam Was wszystkie:rofl2:
Ja dopiero się ogarnęłam i poczytałam trochę stron od wczoraj:rofl2:
Wszystkim wam życzę udanych walentynek!!!!
Ja nadal odpoczywam łóżkowo bo trochę się boje może niesłusznie ale jest jakiś strach:-(
Lilian ogromnie ci współczuje ....bądź silna dla Roxanki ...
Patrysia niech odpoczywa w pokoju..modle się za nią ...

Liliann strasznie mi przykro

To raczej niemożliwe żeby Julka urodziła się 6 września 2008 ;-);-);-):-)

malzenstwem jestesmy od tego dnia, przecinka zapomnialam i tak smiesznie wyszlo:-)

no i wreszcie wczoraj moja wspaniala psiapsiola urodzila synka po wielu godzinach meki wywolywanego porodu udalo sie, ale sie ciesze jeszcze tylko moj maly musi sie pojawic :-)

WSZYSTKIM UDANYCH WALENTYNEK DUZO MILOSCI W TYM WYJATKOWYM DNIU I NA CODZIEN

dzien dobry, dzis Swiety Walenty :-)
Witam wszystkie Laseczki:-)
Wojtus daje mi od rana do zrozumienia, jak bardzo mnie kocha, wypinajac plecki za pomoca odpychania sie nozkami od moich zeberek;-) M sie smial, bo powiedzialam Bejbisowi, ze jak mnie tak bedzie trzaskal w zebra, to go na 18-stke do kumpla nie puszcze:-)

Pokawkuje i biore sie za serniczek z brzoskwiniami;-)

Hej,
słyszałyście o tym porwanym noworodku w Krakowie, aż mi ciarki przeszły jak sobie pomyślałam, że ktoś mi zabiera taką dwudniową Tolcie... na szczęście już odnaleźli.

Liliann strasznie mi przykro z powodu Patrysi :-( Życzę dużo sił w walce o Roksanke.

Osa Kochana trzymam za Ciebie kciuki, oby te dolegliwości ze spojeniem jak najszybciej minęły.

Ja po śniadanku ale jakas taka nie wyspana sie czuje, chyba jeszcze sie położę. Dziś mamy odwiedziny rodziców M wiec trzebabędzie cos później w kuchni porządzić.
Walentynek nie świętujemy, bo jakos nam obojgu to święto nie przypada do gustu. Już bardziej noc świętojańska w czerwcu, bo wtedy jest starosłowiańskie święto zakochanych.

miłego dnia dziewczęta :)

No własnie słyszałam, dobrze, ze to nie w "moim" szpitalu, tylko Żeromskiego, chociaż nie wyobrażam sobie jak obca kobieta może w ogóle zostać wpuszczona na sale noworodków i ot tak wziąść dziecko, a co w tym czasie robił personel medyczny? Trochę się zbulwersowałam.

U mnie też popołudniu rodzice z teściami wpadają na kawkę, zobaczyć postępy i nowości u nas :-), może pogadają o jakims mieszkaniu dla nas ;-), bo tak ciasno, że wam mówię ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry