szczesliwa
Fanka BB :)
sylvii ale super z imprezka! ja dzis swiętuje przy picolo :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
glowa to mnie jeszcze tak w zyciu nie bolala
obudzilam sie przed 7, a dopiero teraz zwloklam sie z lozka i tak sie zastanawiam jak ja bede dzisiaj funkcjonowac
a od nas to jest spory kawalek.. nio i teraz sa tego skutki.. oprocz bolacej glowy zakwasy

To raczej niemożliwe żeby Julka urodziła się 6 września 2008 ;-);-);-):-)
Hej,
słyszałyście o tym porwanym noworodku w Krakowie, aż mi ciarki przeszły jak sobie pomyślałam, że ktoś mi zabiera taką dwudniową Tolcie... na szczęście już odnaleźli.
Liliann strasznie mi przykro z powodu Patrysi :-( Życzę dużo sił w walce o Roksanke.
Osa Kochana trzymam za Ciebie kciuki, oby te dolegliwości ze spojeniem jak najszybciej minęły.
Ja po śniadanku ale jakas taka nie wyspana sie czuje, chyba jeszcze sie położę. Dziś mamy odwiedziny rodziców M wiec trzebabędzie cos później w kuchni porządzić.
Walentynek nie świętujemy, bo jakos nam obojgu to święto nie przypada do gustu. Już bardziej noc świętojańska w czerwcu, bo wtedy jest starosłowiańskie święto zakochanych.
miłego dnia dziewczęta![]()