Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dziś od rana sprzątam, sprzatania ogólnie było mało ale to zmieniłam pościel i już zadyszke miałam więc godzina leżenia, to ogarnęłam łazienkę i znowu trzeba było się położyć....... wszystko przez ten cholerny fenoterol, dziewczyny czy któraś to brała albo bierze ? Bo ja właśnie odstawiłam ten lek, szczęśliwa mi mówiła, że jej gin mówiła, że lek ten dostanie w ostateczności i w szpitalu no i że po nim leżeć się powinno a mi go gin przepisał i nawet na zwolnienie nie wygoniła ja mam strasznie słabe ciśnienie puls wysoki więc do poniedziałku go nie będę brała i idę znowu do mojego gin bo wczraj dolne ciśnienie miałam 39 !!
no i juz się w myślach do szpitala pakowałam
zreszta tylko po pierwszej dawce czulam sie dziwnie
zadyszka to norma, przeciez bejbisy leza teraz na przeponie, a zmiana poscieli byla dla mnie meczaca nawe jak nie bylam w ciazy;-) dzisiaj sie rozpedzilam i wyprodukowalam 4 salatki, teraz mi nogi napier**** zanim przyjda goscie wywalam sie z girami na suficie, bo mam przepieknie spuchniete. Musze M pogonic, zeby mi w koncu blat z krzeslami w kuchni zrobil, bo to sie nie da....a jeszcze fragles jeden skonczyl prace o 13, potem jechal na zurek do mamy, kurde mial byc godzine temu, normalnie mu natrzaskam
a ja sie uparlam i nie bede drugi raz odkurzac - posprzatanie mieszkania nalezalo dzisiaj do niego i on o tym wiedzial
Powypruwałam metki ze wszystkich dokupionych ubranek.A wierzcie mi,że igły,nitki,nożyczki działają na mnie jak woda święcona na diabła
Także to na mnie wielkie osiągnięcie.Nie wiem co za kretyn te metki wszywa,zawsze mnie na ten temat szlag trafia

W każdym bądź razie za dużo
Teściowa się załamie,bo chyba jej ciuszki przypadną
Isoptin mam wykupiony na wypadek, gdyby Magne B6 nie podzialalo. Na szczescie dziala i zadnych ubocznych nie posiadam poki co. A co do samoczynnego odstawiania jakichkolwiek lekow przepisanych przez lekarza - nie jestem tego zwolenniczka. Zimka, jesli masz zaufanie do swojego gina, sluchaj jego. My sie mozemy wymieniac pogladami na pewne sprawy, doswiadczenia, ale ja nie widze mozliwosci doradzania komukolwiek czegokolwiek, poza okladami z lodu na stluczenia i odpoczywaniu w tej ciazy - bo w koncu taki jest nasz przywilej. Kazda z nas ma inne mozliwosci psychomotoryczne, kazda z nas inaczej ciaze przechodzi - i o tym trzeba pamietac;-)Ja do fenoterolu brałam Isoptin osłonowo na serce.
nie cierpie takich nasiadowek
M przyjechal, ma szczescie, kupil mi jajko niespodzianke i czerwone winko;-)