Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za czasow singla i pl to ja tez lubilam sie sponiewierac n;-) ja Cię nie zastrzelępalić nie palę nałogowo - ale lubię się sponiewierać alkoholowo i upalić niekoniecznie wyłącznie papierosowo ;-) ostatecznie ja to nie tylko matka, a świadomość życia bywa czasem przyciężkawa ....;-)

Ale jak tylko dowiedziałam się, że jestem w ciąży oczywiście zapomniałam o tych wszystkich rzeczach. Choć dowiedziałam sie dopiero w 8 tyg, a niestety kilka grili piwnych zaliczyłam i wieczór panienski... Lekarz zapewnia mnie, że nic dzidzi to nie zaszkodziło. Wsumie to się zastanawiałam dlaczego w te wakacje tak wyjątkowo mi piwko smakuje, nigdy jakoś mocno za nim nie przepadałam 
Oby po urodzeniu była grzeczniejsza;-)Ja jestem bardzo nietolerancyjna jeśli chodzi o palaczy tym bardziej, że jak czuję dym to jest mi po prostu niedobrze.
ze 3 zmiany poscieli przydałoby sie miec)
jeszcze nie wiedzialam, ze jestem w ciazy bylo wesele mojego kuzyna i kumpla mojego m w jedna sobote. poszlismy na wesele do mojego kuzyna i tam poszalalam ostro z rodzinka
. kilka dni pozniej kumpel m. przyszedl ze swoja zona do nas oblac ich slub i pokonalam z nia dwa winiacze, a za dwa dni zrobilam test i okazalo sie, ze jestem w ciazy. tego samego dnia gin po usg stwierdzil, ze to 4 tydzien. wyrzuty mialam straszne i mam nadal, ale coz nie zmienie tego. a czasami zartuje, ze tak mialo byc bo teraz conajmniej dwa lata mam z grzywki z alkoholizacja:-)
http://www.paczekdlaciebie.pl/Oddaj-glos/129178
a ja jestem przerażona, bo na weekend mam jechać do szkoły do wrocławia mam jakieś 200 km a w radiu przez ostatnie dwa dni trabili o karambolach które się tam wydarzyły no i boje się jechać jak cholera :-( a musze :-( najgorsze jest to, że kierować musze bo dwie koleżanki które jeżdżą ze mną nie mają prawka
mam nadzieje, że do soboty pogoda jakoś się uspokoi
oj jak bym sobie zjadła, mam nadzieje że zdąrze przed porodem w kwietniu jak tylo zrobi się ciepło trzeba będzie odkurzyć sprzęt do grillowania i heja