reklama

Kwiecień 2009

zmykam do lozeczka, bo padnieta jestem po dzisiejszym dniu, a jeszcze cos mnie kregoslup strasznie boli, wiec musze sie polozyc:baffled:
kolorowych senkow wam zycze dziewczynki:-) dobranoc:-)

reklama
Witajcie brzuchatki.
Ja dziś w znacznie lepszym nastroju. Spędziliśmy cały weekend z M na lenistwie. Długo spaliśmy, się wylegiwaliśmy, oglądaliśmy filmy, gadaliśmy i nie robiliśmy nic konkretnego :-) I tak jakoś to wszystko się mi poukładało. Fajny ten mój mężuś :-D
Próbowałam was doczytać ale to jest nie możliwe:-) Wiec przeczytałam tak z grubsza wieści weekendowe.
Chciałam wam wszystkim życzyć zdrówka i waszym maluszkom. Mam nadzieje ze się wszystko poukłada.
Piszecie dużo o praniu i prasowaniu. A ja jeszcze nie zaczęłam :szok: tzn wyprałam już wszystko raz jak tylko dostałam rzeczy, bo większość mam używanych. Ale jakoś nie mogę się przybrać. Zresztą cały czas mi się zdaje ze za wcześnie jeszcze. Bo ja mam termin na koniec kwietnia.
I życzę wam spokojniej nocki

malutka_z_krk23 słodki jest Twój tata :D

A z odpoczywaniem to ja i tak leniuchowałam w domku... zastanawiam się tylko jak ja mam w połowie 8 miesiąca szukać innego ginekologa... no nic pora na rozliczenie pitów...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no ładnie nawet się nie przywitałam, co niniejszym nadrabiam...
Witam Was w zamglony poranek :)

Ostatnia edycja:
Tylko się przywitam:-):-) i lecę szukać przepisu na faworki tak mnie naszły że szok...
Trzymam kciuki za wszystkie leżące ,oszczędzające się brzuchatki:tak::tak:

witajcie dwupaczki. dzisiaj doczytalam was wkoncu, ale sama nie wiem co mialam odpisac:zawstydzona/y: aaaaaaaa
ada piekne zdjecie, widac, ze szczesliwi jestescie
malutka trzymam kciuki za dzidziunie i mam nadzieje, ze dzisiaj przyniesiesz nam same dobre wiesci:tak:
koga co do sprzeczek z m. to ja mam takie samo zdanie, ze lepiej nie mowic rodzicom o nich, bo tylko sie denerwuja, a potem krzywo patrza na nasza poloweczke
malutka tate masz debesciaka:-D
auliya to fakt trudno w tym okresie ciazy szukac kogos i od poczatku opowiadac mu co i jak przez te 8 miesiecy sie z wami dzialo
a ja wczoraj sie wkurzylam pojechalismy z olkiem do dentysty, ja go psychicznie nastawilam na lapisowanie zabkow, a pani dentystka sie rozchorowala, o czym dowiedzielismy sie pod gabinetem:wściekła/y:
dziewczyny od dwoch dni zle sie czuje wieczorem, przedwczoraj myslalam, ze cos zjadlam i boli mnie zoladek, niestety w nocy bolal mnie juz caly brzuch, a wczoraj powtorka z rozrywki i bol brzucha, ze normalnie m. chcial mnie zawiezc na izbe przyjec. chyba bede musiala sie zglosic go gina, bo kolejnej nocy nie zdzierze:-(

Witajcie Kwietniówki,
ja się obudziłam niedawno i strasznie mnie mdli, wogóle to od paru dni już mam mdłości :( A w nocy jeszcze pachwiny mnie bolały... ciekawe co to...:confused: wizyta dopiero w piątek.

Malutka powodzenia dziś w poradni!!! Tata rewelacyjny, zaangażowany w pełni :)

Auliya no to teraz czas na odpoczywanie. Powodzenia w znalezieniu lekarza, rzeczywiście na tym etapie to mało komfortowa sytuacja.

lecę na śniadanko, pa

Witam kochane przyszłe mamusie!!!

Ja już zawiozłam męża do pracy i herbatkę wypiam. Potrzebuję dziś samochodu, bo jadę na dzidziusiowe zakupy, więc musiałam wcześnie wstać. :sorry2:

W nocy coś się przewalałam , zresztą mój kochany mężuś też nie mógł spać i łaził jak zły grosz to do kuchni , to do łazienki, czym mnie strasznie wkurzał,:wściekła/y: ale się nie odzywałam, aż sama się dziwie , że udało mi się to przemilczeć. :szok:

Teraz troszkępoodpoczywam i po 11 pojadę poszwędać się po sklepach :-)

Malutka ale twój tata to kochany jest i biedak jak się przejął i jaką hummm "historyjke chorobową " wymyślił . ;-) Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.

Auliya współczuję z tymi lekarzami.... maskara , mnie to już by szlag trafił :baffled:

Marys fajnie , że u ciebie wszystko dobrze, a praniem czy prasowaniem się nie przejmuj ja też ( i mam nadzieję, że nie tylko ja;-) ) jeszcze się za to nie zabrałam :blink:

Osa to może daj znać swojemu ginekologowi , że masz takie bóle brzucha.. ja tam się nie znam , ale lepiej dmuchać na zimne :sorry2:

witam wszystkie dwupaczki:-)

mialam strasznie ciezka noc niedosc ze brzuch bolal, wiec osa niejestes sama:-(to mlody tak kopal i wypinal sie ze wygladalo to jakby chcial sie przebic przez moj brzuch, ja niewzielam nospy jak mnie troche wieczorem bolalo i dlatego w nocy cierpialam, powinnas powiedziec lekarzowi.
zaraz ruszam z mala na maly spacerek dwa tygodnie biedactwo chora byla dzis jest cieplo wmiare wiec chociaz tak dookola osiedla sie przejdziemy tyle ze ta plucha na dworze paskudna.
ide zrobic sobie jeszcze kawki i bede szla troche sie powerandowac:-D:-D
malutka czekam na wiesci i mocno trzymam kciuki:tak:
auliya no to rzeczywiscie teraz szukac nowego lekarza to wyzwanie, tym bardziej ze przez tyle miesiecy przyzwyczajalas sie i ufalas jednemu, ja zmienilam z łatwoscia ale to bylo w 10tc mam nadzieje ze znajdziesz kogos godnego uwagi.

cześć kwietniówki :-)

chorowitkom i obolałym szybkiego powrotu do formy, a zmartionym dobrych wiadomości.

A mnie dziś o 18:15 czeka wizyta, ale do tego czasu na pewno tu zajrzę. Przepatrzyłam wyniki i też mam ślad białka w moczu, ciekawe co powie mój gin.
Trochę się będę musiała dziś nagimnastykować ;-):-D

reklama
Dzieńdobry dwupaczki:-)
Życzę udanych dzisiejszych wizyt i miłego, bez nerwów dzionka;-)
Ja czekam na panów od okurzacza. W nocy się nie wyspałam, jakieś dziwne porody mi się śniły, to chyba przez wczorajsze pisanie o porodach:rofl2:
Kurcze został mi ostatni rozdział do napisania z pracy licencjackiej(badania), muszę zrobić wywiad z osobą, która wyszła z bezdomności i jakoś cięko to widzę, a tak chciałam mieć skończoną pracę przed porodem:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry