Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mam nadzieję że bedzie ok - ja nigdy nie byłam u ginekologa na NFZ :-)mam taki dylemat teraz z Duphastonem (bo miałam plamienia i lekarz w szpitalu zastanawiał się, ale nie przepisał, bo stwierdził że to i tak nie bardzo pomaga i kazał tylko leżeć. Moze jednak powinnam to brać, żeby nie było dalszych niespodzianek?) Mam 8go września kontrolę po tym tygodniu leżenia, ale chyba wybiorę się tak dla pewnosci do mojej prywatnej gin.
Mojej znajomej obaj synowie są uczuleni nie tylko na czekoladę, ale i na mleko, mąkę i parę innych rzeczy. Nie znają więc czekolady, ciastek, 'zwykłego' chleba. Ten starszy chodzi już do przedszkola i ona mu codziennie dowozi obiad, bo nie może jeść tego co inni. To się dopiero nazywa biedne dzieci i biedna mama.Jedna z dziewczynek miala alergie na czekolade (biedna swoja droga...)

...jak ja bylam dzieckiem, jadlo sie warzywa, ktore mialy zupelnie inny smak i zapach, niz te teraz...