reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2009

reklama
No jak patrze na te pączusie to odrazu ślinka cieknie! Frezja nie rób tego więcej, bo mi sie po nocach śnią ciepłe serniczki, szarlotki, karpatki no i gofry na ciepło z owocami mmm ehh zaraz wysle mojego M do sklepu :rofl2::rolleyes2:

[url=http://www.suwaczek.pl/]
dff3a6b057.png
[/url]

O mniaaaammm :-) Frezja po prostu coś pięknego :-) Dobrze, że przez monitor nie czuć zapachu, bo chyba bym zwariowała ;-) choć i tak mam przeczucie, że dziś mi już te pączki spokoju nie dadzą :-D

Ostatnia edycja:
Frezja! ja tu wchodze po solidnej dawce nalesników...a tu taka fotka...jak ja mam ochote na pączusie...no nie...nie wytrzymam!koniecznie daj przepis na watek kulinarny!:-)musze zrobic takie same!przepięknie wyglądają...:-)

a ja dzis dzionek taki sobie-jakos zleciało...

reklama
ja rowniez sie pisze na takiego paczusia;-) zrobilam sobie bita smietanke, usiadlam przed monitorem, zeby poczytac co na forum slychac a tu takie smakolyki:szok: tyle co meza wydelegowalam do sklepu po zapiekanke, moze nie wyszedl to i paczusia kupi:-) hi hi
nio i popieram alke.. prosze o przepis na watek kulinarny, to moze sama zrobie takie;-)

Do góry