reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Ach, niuni4 i dziewczyny które coś wiedzą jak jest w szpitali Św Zofii- wiecie moze jak wygląda sprawa z leżeniem na patologii w Sw. Zofii?? W ogóle przyjmują tam na patologie przed porodem?? Tzn konkretnie chodzi mi o toczy jakbym np przyjechała dzis ze skurczami ostrymi a jest za wceśnie na poród to czy przyjeliby mnie na patologie aby uspokoić skurcze czy raczej osyłają?? Bo wiem że tam przepełnienie na maxa a na patologii 17 łóżek gdzie i tak większość zajętych przez kobiety po porodzie które nie mają miejsca na położniczym.

reklama
kurcze to moja szyjka 2,5 jest super podłóg was:rofl2:
Ja z Marlenka tez chodziłam miesiąc bez szyjki i z rozwarciem na ok 3 palce i urodziłam w 37 tyg.
Zobaczymy teraz za 2 tyg mam odstawić wszystkie leki ale to już będzie prawie 36 tydzień i mogę rodzic ale sadze że przez te leki to dochodzę do końca:):rofl2::rofl2:
zaraz zmykam spać
mała dostała czkawki :szok: masakra nie lubię tego ale zawsze o tej godzinie tak ma:crazy:

nio a ja jadlam pierogi z serem, rodzynkami i smietanka, a do tego surowke z kapusty kiszonej:tak:koles sie tak na mnie patrzyl jakbym z kosmosu przyleciala:-D hi hi
to pracownik mojego małża jak przyszedł do nas do pizzy hut z jakimiś dokumentami i zobaczył po mojej stronie stołu-pizze, paste i bar sałatkowy to zdębiał i wydukał tylko smacznego...pewnie wszystkim w pracy naopowiadał jaka to słoniczka ma jego szef :zawstydzona/y::rofl2: A mój małż siedział tylko przy kawie i patrzyła jak pałaszuje..ach ja w ogóle w tej ciązy mam apetyt i juzprzytyłam 17kg :wściekła/y::zawstydzona/y:

Ach i malutka, nie martw siekochana- mąż swietnie sobie poradzi jak będziesz w szpitalu i wszystko będzie cacy- zobaczysz!!!!

No właśnie Caro,dałabys kawałek tej szyjki:rofl2:
wg mnie to u Ciebie nie ma żadnego niebezpieczeństwa.
Hmm,ja ide we wtorek na mierzenie.W ciązy z M na tym etapie to tam jakies marne mm były,nawet nie 5:dry:Zobaczymy.

Słuchajcie, ja w 35 tyg w ciąży z córką miałam szyjkę 4 cm :szok: A urodziłam i tak tydzień przed terminem... Więc teraz troche sie obawiam i strasznie dziwię że tak cięzko mi teraz i takie problemy mam :baffled:W ogóle to ja mam 2 siostry a moja mama straciła 2 synków właśnie przez problemy szyjkowe- wcześniaki- i moja mama juz panikuje...ach!!

czesc dziewczynki,
zaraz musze nadrobic te tysiace stron z dzis a;-) ale cos mi sie spac chce.Postanowilam isc na zwolnienie od poniedzialku juz do konca ciazy bo mi juz ciezko latac.Szkoda bo bardzo lubie moja prace i czas szybciej leci.Ale juz nie mam powera i jescze te sniegi...
no nic poczytam troszke i do jutra:-)

bluebell nio ja podziwiam te z was, ktore jeszcze pracuja:tak: ja bym juz nie dala rady:dry: nio i wsumie sie rozlenilam, bo od sierpnia w domku sobie siedze;-)
malagosiak.p problem w tym, ze w mezusia juz zaczelam wierzyc calkowicie, ze da rade, za to ta tesciowa:baffled: ehh.. nic do niej nie mam, ale jakos marnie to widze.. tyle ile sie naslucham po powrocie do domu to moje bedzie:dry: jesli chodzi o jedzenie to u nas tez tak czesto jest, zwlaszcza jak na miasto wychodzimy;-) mezus ma przed soba jeden talerz, a ja 2:tak:
Gabi nic sie nie martw.. napewno bedzie ok:tak:
dobra zmyklam do lozka, bo znowu cos mnie brzuszek boli:baffled:
dobrej nocy zycze wszystkim:tak::-)

reklama
Do góry