Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

ostatnio nasz syn coraz bardziej mnie zadziwia.. juz drugi dzien z rzedu usypia u mnie na brzuchu
moj robaczek kochany;-) az mi sie przypomniely czasy ciazy i to oczekiwanie, a teraz juz mi sie wnet maciezynski skonczy
nawet niechce myslec, ze bede musiala go zostawic i pojsc do pracy:-
podziwiam dziewczyny, ktore przy takich maluszkach maja czas jeszcze na edukacje

a okres dostala dopiero jak brat mial 10 miesiecy..
;-)

Przysiegam!! i taki ociekajacy tym piwem podala dzieku...szkoda slowJeżeli chodzi o szkołę, to zaliczenia i egzaminy wszystkie do przodu, paru wpisów tylko brakuje. Przez wakacje muszę napisać pracę licencjacką, w październiku chciałabym się bronić. Może się uda, choć narazie jeszcze nawet akapitu nie ma...Diabliczko bardzo Ci współczuję... i po raz kolejny powtorze - jestes niesamowita!!! a powiedz, bo chyba mi umknelo - pozalatwialas wszystko ze szkola? I z praktykami?
Ania tak "długo" zazwyczaj śpi jak próbuję usiaść do komputera. Ma jakiś podgląd zamontowany albo co, ze jak tylko włączam kompa, to się melduje płaczem.Domis tez zjadl i usnal przy cycu ale nie wydaje mi sie zeby dlugo pospal
No i mala korekta...moje dziecko sie wlasnie z rykiem obudzilo...pospal dlugo![]()
Serdecznie gratuluję!!! Oby i mi tak dobrze poszło...Cześć Dziewczyny! Wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że ja już po obronie, więc studia podyplomowe oficjalnie zakończoneQ
Ania mi dzisiaj tak zasnęła 3 razyostatnio nasz syn coraz bardziej mnie zadziwia.. juz drugi dzien z rzedu usypia u mnie na brzuchumoj robaczek kochany;-) az mi sie przypomniely czasy ciazy i to oczekiwanie, a teraz juz mi sie wnet maciezynski skonczy
nawet niechce myslec, ze bede musiala go zostawic i pojsc do pracy:-
-
-( zobaczymy jak bedzie, ale poki co kombinowac bede, zeby jak najdluzej w domu zostac;-)
Wspaniałe uczucie, tak brzuszek do brzuszka wtulony...Współczuję dziecku rodziców!A i zapomnialabym napisac co dzis widzialam---dziecko (ok 5ms bo juz siedzialo) wypuscilo smoczek a mamusia wyplukala go w .......piwie tatusiaPrzysiegam!! i taki ociekajacy tym piwem podala dzieku...szkoda slow
Alkohol to pewnie dla nich chleb powszedni, szkoda tylko dzieciaka.
dziewczyny, ja biorę Azalię, po poprzedniej ciazy brałam cerazette i tam sie chyba nie robi przerwy na krwawienie, przynajmnije przy Azalii sie nie robi. I nie trzeba czekac na okres. Po Małgoni pierwszy okres dostałam chyba 8 miesięcy po porodzie