Dzień dobry wszystkim:-) Ala marudziła w nocy...zazwyczaj o 4 rano dostawała ciut mleczka z piersi i zasypiała przytulona do mamy...dziś niestety dostała herbatki i mama jej nie przytuliła...przeziębiłam się i nie chce jej zarazić:-( mam nadzieje, że mi szybko przejdzie...czuje się paskudnie.
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hejo mamuski Nie bylo mnie bo musialam poinstalowac kilka rzeczy na kompie
) Ale teraz juz na stale jestem
)
U mnie pogoda zaczyna byc rewelka slonko swiecii bardzo
A wiec musze szybko zrobic to co musze Obiadek a pozniej spacerek i kawka z kolezankami
)
Milego dnia
)
U mnie pogoda zaczyna byc rewelka slonko swiecii bardzo
Milego dnia
Metoda rewelacja mnie na ucho pomogłoAleż ci zazdroszczę. Też tak chcę
szczęśliwa - spróbuj rozgrzać sól na palelni, przesypać do środka pieluchy tetrowej lub flanelowej i połóż się na tym (oczywiście bolącym uchem) Zdrówka !!!

Pisz do moderatorek,a ja swoją drogą zapytam na zamkniętymDziewczyny jest szansa, by przywrócono mi dostęp do wątku zamkniętego?
Dobranoc

Dziś jestem ultra i mega wściekła i niewyspana

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
...
Dziś jestem ultra i mega wściekła i niewyspana.W skrócie Tina dostała wczoraj wysypki,antybiotyk odstawiony po telefonie do lekarza o 19 ( a o 18 podałam jej kolejną dawkę bo wcześniej nie widziałam krostek
) od 2 w nocy bardzo źle spała bo ją wszystko swędziało na 13 do lekarza idziemy....
Ojjojojoj bedzie dobrze Szkoda niunii
szczesliwa
Fanka BB :)
ucho zalepione olejkiem i buszuje na allegro bo siedziec w domu musze...jak ja nie lubie siedziec...
słonca zazdroszcze bo u nas ciemno tak jakos...
słonca zazdroszcze bo u nas ciemno tak jakos...
ada1989
Mama Konradka :)
hej
adusia wspolczuje:-(
almani zdrowka zycze
my wciaz w trakcie rozpakowywania, musze w koncu ubrania poukladac, kuchnia i salon juz ogarniete, trzeba tylko jeszcze umyc porzadnie lodowke, no i zosatly mi do ogarniecia pokoje, poki co mlody spi u nas bo w jego pokoiku M zaczyna remont w weekend
w koncu bedzie mial swoj kacik:-)
nie wiemy tylko jak podlaczyc zmywarke ktora jest w kuchni bo wszystko pieknie dziala tylko nie napuszcza wody a moj M sie nie zna na zmywarkach
no nic lece robic obiadek bo podloga juz wyschla
adusia wspolczuje:-(
almani zdrowka zycze

my wciaz w trakcie rozpakowywania, musze w koncu ubrania poukladac, kuchnia i salon juz ogarniete, trzeba tylko jeszcze umyc porzadnie lodowke, no i zosatly mi do ogarniecia pokoje, poki co mlody spi u nas bo w jego pokoiku M zaczyna remont w weekend

nie wiemy tylko jak podlaczyc zmywarke ktora jest w kuchni bo wszystko pieknie dziala tylko nie napuszcza wody a moj M sie nie zna na zmywarkach

no nic lece robic obiadek bo podloga juz wyschla

Pogoda w Łodzi piękna...tyle że humor mi średnio dopisuje.Po lekarzu...mamy uczulenie na Augumentin czyli na penicylinę....mała w tej chwili obsypana od stóp do głów.Męczy się strasznie i drapie,na noc Ketotifen na alergię....
reklama
Ma_Dunia
Fanka BB :)
:-)Cześć.
Trochę zaniedbałam ten wątek, ale jakoś czasu mi wiecznie brakuje.
U mnie powrót lata
, piękna pogoda tylko jak dla mnie za gwałtowna zmiana. 
Mandarynka napisałam już w tej sprawie do Administratorki. Dospęp pewnie będziesz miała na dniach. Dam Ci znać na pw jak dostanę potwierdzenie. :-)
Trochę zaniedbałam ten wątek, ale jakoś czasu mi wiecznie brakuje.

U mnie powrót lata

Mandarynka napisałam już w tej sprawie do Administratorki. Dospęp pewnie będziesz miała na dniach. Dam Ci znać na pw jak dostanę potwierdzenie. :-)
Podziel się: