Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szkoda, że w tym szpitalu mają takie podejście do ktg...szkoda, bo mam tam mojego lekarza, ale w nocy chodzilo mi już po głowie, żeby jechać do szpitala klinicznego w Katowicach. Może tam mają inne metody, może mają jakąś patologię ciąży z prawdziwego zdarzenia. Tyle, że tam kompletnie nikogo nie znam, sam szpital jest koszmarny...no i od nowa musieliby mi robić wszystkie badania, krew, mocz (cewka wciąż boli)...
jak można prosić o pomoc i jej nie otrzymywać? tego nie rozumiem...to mnie najbardziej przeraża...
tynka na następnej wizycie poproś, żeby Ci ją zmierzyła raz jeszcze, bo mi w ciągu 3 tygodni skróciła się z 32mm na 26mm
wiecie co mi się teraz skojarzyło.
siedzę sobie i głaskam brzusio bo mała się rusza dużo.
i nagle pojawił się skurcz. drugi już dzisiaj.
i skojarzyło mi się że głaskanie brzucha powoduje skurcze.
cytat:Głaskanie brzucha rzeczywiście w ciąży nie jest wskazane. Powoduje twardnienie brzucha, a w późniejszym okresie ciąży może wywoływać skurcze!!!
Oczywiście wsmarowanie balsamu rano czy wieczorem nie wywoła problemu, ale ciągłe siedzenie i głaskanie TAK
Lepiej np. przyłożyć rękę w miejscu gdzie dzidziuś lubi kopnąć, albo dwoma łapkami "przytulić" brzuszek...
mitaginka nie głaskasz brzuszka za dużo?
tak mi ciśnienie podniosła,że szkoda gadać...Oby ten dzień się już skończył-a mąż jak na złość w pracy do 20 od 6 rana...masakra.Wyjdę z siebie i stanę obok.