reklama

Kwiecień 2011

reklama
hej lasencje :D

Mitaginka - welkome :D

Nie nadrobiłam jeszcze wszytskiego ;) Ale dopiero mam zamiar :)

Młody mi się rozpycha po zebrach, zwłaszcza po jednej stornie ;)

Poza tym co do głaskania brzucha to faktycznie nie jest za dobrze go masować. Moja kumpela jak trafiła do szpitala z krawieniem (chyba w 6 miesiącu) to ją lekarz zjechał z góry na dół jak zobaczył że się masuje po brzuchu, że właśnie sie szkodzi. Więc coś w tym chyba jest :-)

hej hej
nie uwierzycie, ale obudzilam sie przed 13 dopiero :szok: musialam chyba noc odespac. i w zwiazku z tym nie umowilam sie do lekarza na dzis, bo do 9.30 nie raczyli, oczywiscie, odebrac telefonu. faaaaaaaaak.
no ale poki co lepiej mi - nie chce zapeszac, al z nosa juz tak nie leci, no i poki co nic nie boli. obyyyy.

ja juz tez sciagam one born, dzieki, nati :-)

no i nie mam weny na pisanie, wybaczcie..

A u nas wesoło. Córka przez całe ferie miała ospę, potem jeden dzień do szkoły i kolejna choroba. Wczoraj jeszcze gorączka 39, 2 ale już dziś jest lepiej.

Kobity, jakie badanie lekarze Wam kazali robić w okolicach 30-32 tygodnia ciąży ? Nie byłam u mojego ginekologa juz ponad miesiąc i planuję się wybrać, ale od razu tak, żeby zrobić usg (to co sie robi chyba w 32 tygodniu ?? ) na tej samej wizycie i wszystko załatwić za jednym razem. Nie chcę chodzić 2 razy w ramach oszczędności, więc chciałabym już iść z wynikami badań. Nie wiem tylko jakie zrobić. A tak swoją drogą, czy są jakieś badania, na które można isć ze skierownia, oprócz moczu i krwi ? Czy skierowanie można dostać od lekarza ogólnego czy trzeba się udać do ginekologa w przychodni ?

reklama
Anisad-
1) bylam w 30tc u gin- dostalam tylko skierowanie na posiew moczu ale to przez bakterie ktore mialam
2) jak dostalam 1 skierowania na badania ( 7tc) to poszlam do lekarza poz i mi powiedziala ze moze tylko morfologie i mocz mi przepisac, wiec chyba poz nie moze duzo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry