reklama

Kwiecień 2011

reklama
:-)witam popołudniowo
ja po wizycie oczywiście kolejne zwolnienie:)
malutka waży 1907g:szok: jakto moja gin powiedziała będzie spora kobitka
pomomo tego ze biore to cholerne żelazo mam anemie...:wściekła/y:
mitaginka moja ginka powiedziała że ktg robi się zawsze jak coś się dzieje,a kontrolnie mniej więcej od 25 tyg ,ja dziś miałam tak profilaktycznie,więc to dziwne że nie chcieli Ci w szpitalu zrobić:no:
potem poszłam do pracy zanieść zwolnienie i na małe zakupki:-)
maleńkiej kupiłam 2 bluzeczki i starszej jeansy i suuuuper szlafroczek:-D
i chyba się troszke przeforsowałam bo brzuch mnie boli a mała skacze jak szalona,a i jeszcze jedno ginka po usg spytała się czy już powoli wyprawke kompletuje bo oliwka jest 2 tyg starsza a łożysko ma 3 st dojrzałości...

Ostatnia edycja:
Beata87 wow cóż za waga! Rzeczywiście duża dzidzia rosnie;)))) Ciekawe ile u nas bedzie, a wizyta dopiero w poniedzialek. Juz sie doczekac nie moge, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, bo ostatnio tak brzuch mi sie twardy zrobił, ze masakra.. hmm..

nie dam rady was nadrobić :-( mam zaległości z 3 dni :-(

Wygrzebałam ciuszki po Filipku i wstawiłam Tośkowe pranie. Kto opowiedział, że dziewczynka nie może nosić niebieskich, granatowych czy brązowych ciuszków?:-D

Różowego, fioletowego też odrobinkę mamy a reszta w roznych kolorkach. Jeszcze tylko chcę kupić zupełnie nowe ze 3 sztuki pajacyków, bo potem odłożę do memory box tak jak dla Filipka.

hehe, pandorko :-) a propos memory box - ja tez mam takowy karton, gdzie trzymam pamiatki. i wlasnie musze sie don pofatygowac, bo wkladam tam spioszki po Fiolku i Masiu - obaj nosili te same spioszki na poczatku, musze i dla Felka je wydostac :-)

jola,
ale pech... kurka no :-( nienawidze takich akcji. mi od dluzszego czasu lodowka cieknie, ale musze sprobowac ja rozmrozic - tylko od dwoch tygodni wyjadamy zarcie z zamrazarki :angry: mam tam mase roznych lodow, uszek, dziwnych rzeczy. i nie moge sie pozbyc :angry:

beata,
wow! jestem ciekawa, jak moj malutki :-) mam nadzieje, ze wazy przynajmniej 1800... jakby ksiazkowo przybieral powinien wazyc ok 2000... ale on ewnie bedzie mniejszy... malutki moj książę :-)

reklama
w ogole pojawily mi sie na n-ce nowe kanaly - i od rana ogladam bbc lifestyle. wlasnie leca 'tajemnice poczecia' czy cos takiego. kurcze, naprawde, jak mi zal tych kobiet.. ja tu tyle naraz mam szczescia dzieciowego, a niektore.. ech.. naprawde, szczesciary z nas, nawet z tymi wszystkimi dolegliwosciami :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry