reklama

Kwiecień 2011

jak wasze pazury?
a wlosy jak mylam codziennie, tak teraz po 3 dniach nawet nie są przetłuszczone....fajnie:) myję z przyzwyczajenia hihi a nie że musze...
p.s. spimy sobie w salonie na materacu z sypialni no bo tam nie ma jak. fajnie tu:) mamy widok na miasto. LA ani NY to nie jest,ale dla nas wystarczy:D:D(

mam dokłądnie tak jak Ty i z paznokciami(buuuu) i z włosami(juuupi):-D
a tam nie narzekaj bb nocą ładnie wygląda, a już na pewno lepiej niż za dnia;-)

reklama
cytat rozpakowanej dzisiaj marcówki(blizniaki, cc,36tc)
Sama cesarkę wspominam miło. Lewatywa nic nie bolała...smiałam sie jeszcze siedząc na wc ze brakuje mi tylko gazety do poczytania:)hi potem na jakimś łóżku mnie przygotowywali, zbadali na ktg tętno dzieci, dali mi jakieś 2 kroplowki. I założyli cewnik...praktycznie nic nie bolało:):)a stracha przed tym miałam mega. I heja na stół operacyjny. Tam było ludzi jak mrówek chyba z 10 i zaczęli mnie przygotowywac do operacji.
Znieczulenie miałam od pasa w dól i nic wkłucie nie bolało. Potem cc i trwało wszystko 30min. Najważniejszym momentem było usłyszenie pierwszego płaczu- wtedy zaczęłam płakać jak dziecko.

I sumiennie przyznaję że cc to nic strasznego. Wolę to niż naturalny. Bo tak to sie człowiek tyle nie męczy:)

cytat rozpakowanej dzisiaj marcówki(blizniaki, cc,36tc)
Sama cesarkę wspominam miło. Lewatywa nic nie bolała...smiałam sie jeszcze siedząc na wc ze brakuje mi tylko gazety do poczytania:)hi potem na jakimś łóżku mnie przygotowywali, zbadali na ktg tętno dzieci, dali mi jakieś 2 kroplowki. I założyli cewnik...praktycznie nic nie bolało:):)a stracha przed tym miałam mega. I heja na stół operacyjny. Tam było ludzi jak mrówek chyba z 10 i zaczęli mnie przygotowywac do operacji.
Znieczulenie miałam od pasa w dól i nic wkłucie nie bolało. Potem cc i trwało wszystko 30min. Najważniejszym momentem było usłyszenie pierwszego płaczu- wtedy zaczęłam płakać jak dziecko.

I sumiennie przyznaję że cc to nic strasznego. Wolę to niż naturalny. Bo tak to sie człowiek tyle nie męczy:)

nauczę się na pamięć i będę sobie codziennie powtarzać:tak: szczególnie ostatnie trzy zdania:tak:

hehe mam dokładnie to samo.. zamiast sie wcześniej połozyc to siedze do ok 23.. już to przerabialam, ze jak wczesniej zasnęłam to o 4 rano pobudka.. Teraz to w sumie i tak mi bez różnicy chyba bo i tak budze się co godzine, bo mi nie wygodnie! Masakra jakaś!

Ja też mam to samo spać w nocy nie mogę... Strasznie niewygodnie, a jeszcze dzisiaj niunia mnie tak skopała, że mnie wszystko boli :/
Co do paznokci - rosną na potęgę ale sa dość łamliwe natomiast włosy mam całkiem mocne i jakoś dziwnie nie musze ich myć co drugi dzień :-) jakoś nie przetłuszczają się tak szybko, co do zębów to nie mam jakiś problemów jakis rok temu zrobiłam sobie porządek i jakoś się trzymają :rofl2:
Jeśli chodzi o przygotowania to chyba wszystko już mam no może prawie wszystko... ;-) A i zaczynam się powoli bać... tak po prostu wszystkiego się obawiam...

Ale macie spanie,nie ma co...;-)

Mnie to w nocy było tak źle,że szkoda gadać-ani się jakoś wygodnie ułożyć ani do porządku zasnąć.A jak już-to śniły mi się istne pierdoły.Tak więc melduję się na posterunku bb...

Życzę udanego weekendu=przede mną dziś impreza-60-tka teścia:eek:
a jutro-znając życie-poprawka....:szok: Damy radę

Witam z rana.
Tak u nas szaro i brzydko, że nic się nie chce, wiatr świszczy za oknami i nieprzyjemnie jest. A ja zamiast pospać to obudzona bólem pleców.
Miałam problem, co zjeść na śniadanie. Nie miałam ochoty na nic zupełnie a coś zjeść trzeba, bo brzuch burczy. Na płatki się zdecydowałam i sobie właśnie chrupię :)
MamusiaDorusia, udanej imprezy ;)

Wrrr, męczę się z tymi torrentami. Męża nie ma i nie ma mi kto pomóc a akurat dzisiaj mam czas na oglądanie bo sama siedzę. Nati, weszłam na tego linka, co wkleiłaś z torrentami do filmu i co mam tam robić? W co kliknąć? Pobieram torrenty przez Operę, ale jak klikam na napis ściągnij plik torrent to mi coś ściąga od razu w sekundę i nie mogę tego otworzyć :/ Buuu

Ostatnia edycja:
cucumber nie mam pojecia :(
ale wpisz w googlach:
one born every minute torrent

i znajdzie naprawde duzo stron :)

a pozatym sie nie wyspaam, nie spaam miedzy 3 a 4 boi mnie bark od spania w jednej pozycji, chce mi sie esc a kuchnia tak daleko hahahaha
no i gowa boli a pogoda no coz gorzej byc nie moze,bleeeeeeeeeee

Hej dziewczynki,

witam cały geriatyk:)
Doczytałam co nie co....nela- trzymaj się skarbie, mitaginka super,że już w domku.

U mnie remont zapier****, sorki, ale inaczej się tego nie da określić, co cieszy mnie na maksa. Przez to tempo cały tydzień jeździmy i dowozimy tylko materiały. Mam już wybrane meble do całej chaty i popłacone zaliczki. Po tym tygodniu jestem wykończona, ale na maksa szczęśliwa. Jak wszystko pójdzie bez przeszkód, to za dwa tygodnie będę w domu!!!!! Normalnie nie wierzę. Mam nadzieję tylko ,że przez te szaleństwa sklepowe szyjka ok (syndrom formułowiczki:)

U gina byłam w poniedziałek- okej. Co do porodu,czyli mojej traumy, to ponoć mam wybór jak będę rodzić. Postanowiłam więć co następuje: poczekam normalnie na początek, zobaczymy jak to będzie wszystko szło, jak w miarę sprawnie to sn, jak nie to cc i tyle. Wiem,że nie mogą mnie ze względu na poprzedni poród próbować podłączać do osy, bo wychodzą z założenia,że jak w pierwszym porodzie to nic nie dało, to podobnie będzie w drugim. Mnie takie coś zupełnie satysfakcjonuje: mam szansę urodzic sn, ale nie przeżyję (mam nadzieję takiego czegoś jak przy Mai).

To tyle u nas. Stęskniłam się za Wami:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry