reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
a ja Wam moge nawet pokazac mojego poprzedniego gin i cala kadre ze szpitala, moj gin pierwszy z lewej:

83_1504834935_gin_2.jpg
pencil.png

wiecie, ja to czasami mam durne myśli:tak: teraz np. myslę sobie, że fajnie byłoby pojechać do porodu z takimi strażakami wielkim wozem strazackim :-D

a jak leżałam w szpitalu to z nudów tak sobie myslałam; ciekawe czy jak gin złamie palec wskazujący prawej ręki to idzie na l4 z powodu niezdolności do wykonywania zawodu?!:-D jak powiedziąłm o takich myslach M to płakał ze śmiechu! a później zbystrzał i mówi: to ty myslisz o palcu swojego gina?? i tu w tym miejscu chciałabym pozdrowić Koot, która mysli o "całym" lekarzu:-D (no bo ja tylko o palcu nie?!:-p)

a propos tłustego czwartku w tym roku przypada 3 marca :-) ale mam smaka na faworki!

właśnie upiekłam- zapraszam, i zostało jeszcze ciasta więc i jutro będą:tak:

edit: widzę że o lekarzach:tak: mnie też ostatnio na IP faaajny lekarz przyjmował tuż po stażu, bo pamiętam go jako stażystę z poprzedniego pobytu, i prócz tego że ciacho niezłe to jeszcze ma fajne podejście tzn przejmuje się i taki delikatny no i miałam wrażenie że zawstydzony był;-)
tłumaczył mi wszystko jakbym pierwszy raz u gina była:tak: - "teraz może zaboleć", " teraz będzie trochę zimne", " jakbym pobrudził ubranie to przepraszam":-D aż mi samej momentami głupio było:-D

Ostatnia edycja:
Ładnie:tak: strażacy Wam w głowach.:-)

Ja zaczynam się robić nie spokojna ,moja córka dzisaj znaku nie daje żadnego od ranA.Wogóle od niedzieli jest o wiele mniej aktywna.Zajdłam pól godzinhy temu obiad ,popiłam colą i jeszcze na deser pięc czekoladek ptasiego mleczka pochłonełam ,
a mała nic nawet nie muśnie.Strasze dentystą ,moja ginką i narazie rezultatu nie czuje.
Jak nie da znaku przez godzine to zejde na ktg

reklama
Ładnie:tak: strażacy Wam w głowach.:-)

Ja zaczynam się robić nie spokojna ,moja córka dzisaj znaku nie daje żadnego od ranA.Wogóle od niedzieli jest o wiele mniej aktywna.Zajdłam pól godzinhy temu obiad ,popiłam colą i jeszcze na deser pięc czekoladek ptasiego mleczka pochłonełam ,
a mała nic nawet nie muśnie.Strasze dentystą ,moja ginką i narazie rezultatu nie czuje.
Jak nie da znaku przez godzine to zejde na ktg

dobrze że masz taką możliwość:tak: przynajmniej będziesz wiedziała co i jak- chociaż ja to bym już daawno pobiegła,
kciuki żeby się okazało że to tylko rozleniwienie:tak:

Do góry