reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

musi być położna aby mogła mnie dobrze podłączyć ,a dopiero bedzie od 17 mnastej .Coś tam delikatnie musneła ,ale to nic w porównaniu z tym co ona potrafi

reklama
bosz, a ty jej jeszcze nie przygadalas, ze sobie tak pozwala? no ja bym juz dawno cisnela w leb czyms ciezkim. bez jaj, to po prostu niegrzeczne, nietaktowne, nieprzyjemne. jak ona moze byc twoja przyjaciolka!? szok.
No wlasnie nie umiem jej nic powiedziec bo ona to robi niby z usmiechem na ustach w formie zartu ale cholibka naprawde mam juz dosc 7miesiac juz leci (albo polecial - zalezy jak kto liczy) a ona przy kazdej okazji jakies "madro-smieszne" komentarze... Co ja mam powiedziec? Nie umiem tak na poczekaniu...

mitaginko, standardzik, w zeszlym roku stala do konca lutego :-D ale ta juz nie wyglada za dobrze i chyba czas sie nad nia zlitowac :-(

matko, jak ja nienawidze rozbierac chojny... ubierac i dekorowac chatynke i owszem, ale ogolacac z tych wszystkich milych akcencikow.. smutno bedzie mi kilka dni :-( ;-)
ludzie szok normlnie. Moze nie robieraj poczekaj do kolejnych swiat jak juz tyle stoi.
Nasza poszla na smieci juz chyba 3stycznia. A u was nadal swieta. No no no :D D:D:D

ja jestem chora,kaszek ni schodzi, ale jak kaszlałam to mała mało się ruszała przez 3 dni a teraz już rozrabia, mój tata jest zawodowym strażakiem, mogę wam go podesłać ha ha ha:-D

Adi moi strażacy sa the best! (nic nie ujmując Twojemu tacie oczywiście:tak:) są już 2 pompy i 2! wozy strażackie:) tyle że ten drugi to chyba tylko na ploty sobie podjechał :)
generalnie to podziwiam ich. tyle godzin. co jakieś pół godz włażą w tą wodę i poprawiają węże.. a tak to w samochodzie siedzą. pewnie zaraz się zbiorą bo ciemnawo sie robi. Tylko żeby przyszli się pożegnać :-D

a Ci strazacy tak sami z siebie do Ciebie przyjechali? :)

ale mi sie nudzi. Za to u nas dzis piekna pogoda po tylu dniach wiatru, poprzewracanych plotach i smietnikach wywianych na srodek ulicy, wreszcie czuc wiosne :) Nawet mlodego dzis juz wyrzucilam na ogrod sie bawic. Tylko biedny nie mial czym bo ojciec mu wszystko na zime pochowal :D hihi, chyba czas zaczac odkurzac zawki i wyciagac :) ale najpierw kupie mu krede - i tak nia zawsze najdluzej sie bawi :p heh

Aenye jak już tyle masz choinkę to moze nie rozbieraj tylko na wielkanoc bombki zamienisz na pisanki i będzie :-D hahahahaha, tak mówił Hagen w "Vinci"

Margola dopóki mąż nie wróci to możesz szaleć :) mój już wrócił to za późno

reklama
asiunia no gdzie sami!? trzeba było iść i poprosić:) a że prosiło sie ładnie to robią to bezpłatnie :) elegancko już zczyścili. i chyba mają telewizorek w samochodzie:)
baby no szaleje, szaleje, tyle ze na allegro :-D

Do góry