Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha superasiunia, aenye BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ TRALALALAL, RÓŻOWĄ POŚCIEL TRALALALA, PIĘKNE SUKIENECZKI TRALALAL i będę z nią na zakupy chodziła, tak jak ja tearaz z moją mamąi będzie moją przyjaciółką jak moja mama dla mnie...
ciesze sie Twoim szczesciem :-) na pewno bedzie podobna do mamusi
hahaha pozatym chowajac sie z 2 bracmi + geny mamy + geny taty to na pewno nie bedzie rozowa ksiezniczka
hihihi
hahaGłowa do gory! Sama nie zdalam na luku za 1 razemHej!
Ja zanim poczytam co u Was to napiszę że nie zdałam prawka:-
zawstydzona/y: Teoria ok, potem czekałam 1,5 godziny na praktyczny (z 40 osób wchodziłam przedostatnia, więc wyobraźcie sobie stres jaki zafundowałam Stasiowi. W życiu nie sądziłam że tak się będę denerwować. No i nie zdałam na łuku.I ciąża nie ułatwiła (tak mi wszyscy mówili) tylko utrudniła sprawę.nie zmieściłam się w kopercie (tzn podjechałam za daleko od słupka) koleś patrzy przekrzywił głowę, widac że się zastanawiał, kazał wysiąść z auta, i spojrzeć. No było na styk jak nic, na pewno zderzak nie przechodził za linię. Ale mówi że nie zdane a później powiedział że jako człowiek a nie egzaminator uważa że to za duży stres, i mam przyjść jak urodzę.
Smutno mi jakoś :/
Mam nadzieje że nie zaszkodziłam Stasiowi...ech:-(

taka fajna jestem:-) 
takze luz bluz i spontan ;-)
sorry ale pomylilas forum, my tu rodzimy a nie zastanawiamy sie nad pierd olamiCzy mozna sobie naderwac sciegno albo cos?, bo boli mnie wlasnie nie kosc ale to sciegno w palcu. Spuchniety ze ho ho.... Siet...

aaa to przepraszam jaśnie Panią za zadanie takiego pytania nie na temat. :-) Jak dobrze ze Pani zawsze pisze na temat i w odpowiednim dziale - bede brala przyklad![]()