mamusiaDorusia
Fanka BB :)
wieści od Nati
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Morgaine pisałam, ze nie żartujepowaznie stope ma długości ok 18cm, ale nie uważam tego za plus bo na Jego butach kiedyś zbankrutujemy:/
i też nic na to nie poradzę
i wspolczuje klopotow z blizna - tak jak anawoj pisze, nie bagatelizowalabym i poszla choc skontrolowac sprawe.matko aenye nas też to czeka. gotowanie dla tylu ludzi!! pranie!! nawet czwartego dziecka spokojnie urodzić nie można przy takiej zgrai hahah. to co aenye nie rodzimy czwartych nie?Morgaine - leżę sporo dziś, co jest dość nietypowe u mnie i dlatego mam czas na bb w dużej ilości. młody rozpycha się i boli mnie podwozie. aczkolwiek upiekłam 1,5kg boczku ( moi chłopcy uwielbiają na kanapki) zrobiłam obiadek i zaraz ugotuję gulasz na 2 dni plus coś tam jeszcze...chociaż nie wiem co. jedno pranie wisi, drugie zaraz powieszę i 3 do pralki wrzucone.
cucumber mnie też coś takiego odeszło jakieś 2 tyg.temu. dokładnie tak samo, ale myślę że to nie czop, bo byłam u gina i szyjka zamknięta więc jakby to miało wypaść. a poza tym więcej się to nie pojawiło i nic się nie dzieje więc uznałam że to nie czop. ale też mi tak dyndało;-)Taki białawy kawałek śluzu, trochę galaretowaty. Poszłam na siusiu i dosłownie zaczął mi wisieć. Przepraszam za dosłowny opis, ale musiałam to coś złapać papierem i wyciągnąć, bo tak mi dyndało.
Póki co skurczy nie mam, pobolewa brzuch czasami ale to tak jak zwykle. Może zdążę chociaż kilka dni się przeleczyć. A może będę bez czopa chodziła aż do terminu?Wysłałam męża o apteki. Zapłacił 80 zł :/ Antybiotyk doustny na to paskudztwo tani, ale ten "dowcipny" w kremie Dalacin kosztował 72 zł:/ No masakra jakaś. Ale jak trzeba to trzeba. Może nie było tańszego odpowiednika i taki musiała ginka zapisać.

najważniejsze Koot że wszystko z Tobą ok i że wymiary podałaś;-)aaa
w pasie 98wzrost 163
no właśnie aenye ja se tak myśle, że jak jedna pościel taka zajebista (no roundoudou to już jest mega wypas!!) to i tak tą drugą byś ubierała na jeden dzień póki tamta nie wyschnie hahaha no bo roundoudou na paseczki wymieniać? goście będą chodzić a ty candide będziesz w szafie trzymać!! proszę Cię!!morgaine,[/B] moje dzieci tez niewielkie stopki. Fiol 4l 3 mies ma 27 (i to z zapasem) buty, a Maksio 25-26. a falbanki.. mowie ci, jakie jaja, ja chyba jednak jej miec nie bede! koles mi napisal, ze wycofali ten wzor i nie ma tych paskow juz!!! wiec chyba sobie daruje, jakis znak z niebios czy co!.. i dalej w zwiazku z tym poscieli nie mam!!! ale na stronie ikei znalazlam sliczny material w dziale dzieciecym i moze sobie uszyje z tego posciel i falbanke..? na razie sama posciel, jak podpasuje pod ochraniacz to pozniej falbank dosztukuje.
jeny, jakos nie schizuje w ogole tym razem z ta druga posciela ;-) mam jedna i w sumie jakies tam kocyki czy cus. olac to.

najważniejsze Koot że wszystko z Tobą ok i że wymiary podałaś;-)

To moja Marysia-dziewucha a stopa 17,5 cm!!!Czujesz blusa???Ja rozm.37 a mąż...45!!!! No i żeby było śmiesznie-drobna ta nasza córcia a stopa jak u wielkoludai też nic na to nie poradzę
)
pamietam tylko, ze miałam napisać Morgaine, że noszę buty w rozm 36 a czasem nawet w 35 wskoczę więc złoto dla mnie 
i moze zrobiłby USG malucha