mitaginka
Fanka BB :)
ducha ja mam 169cm, zrobiłam sobie nowa fote z brzuszkiem to wstawie potem w odpowiednim watku
porównasz sobie
Jestem po wizycie. Gin spoko. Powiedział, ze skoro juz dali mi ten fenoterol, to trudno i zebym brala. Ma zal do profesora, który sciagnal mi pessar. Mówi, ze go zna, ze zawsze mieli dobry kontakt i nie rozumie tej decyzji...generalnie teraz wyjezdza do tego Egiptu, a wizyte mam 28 marca. Jedyne co mnie skolowalo to to, ze powiedział, ze gdyby teraz sie cos działo, to mam jechac do szpitala do Rudy Slaskiej, a nie tu gdzie byłam...tam zna jakiegos profesora, mówi, ze sprzet lepszy itd. Bo do niego do szpitala to moge jechac po skonczonym 37tc, czyli po 7 kwietnia. Wczesniej i tak przewoziliby gdzies malutka.
Jesli miałam nadzieje, ze nie bede miec metliku w głowie, to niestety mam...
Jestem po wizycie. Gin spoko. Powiedział, ze skoro juz dali mi ten fenoterol, to trudno i zebym brala. Ma zal do profesora, który sciagnal mi pessar. Mówi, ze go zna, ze zawsze mieli dobry kontakt i nie rozumie tej decyzji...generalnie teraz wyjezdza do tego Egiptu, a wizyte mam 28 marca. Jedyne co mnie skolowalo to to, ze powiedział, ze gdyby teraz sie cos działo, to mam jechac do szpitala do Rudy Slaskiej, a nie tu gdzie byłam...tam zna jakiegos profesora, mówi, ze sprzet lepszy itd. Bo do niego do szpitala to moge jechac po skonczonym 37tc, czyli po 7 kwietnia. Wczesniej i tak przewoziliby gdzies malutka.
Jesli miałam nadzieje, ze nie bede miec metliku w głowie, to niestety mam...
99-mitaginka witaj w klubie. może będziemy miały złoto za najmniejsze brzuszki?!

Pędem wstawilam je jeszcze raz bez tego jednego bodziaka, który zapewne zrobil innym to świnstwo ale obawiam się, że ich już nie uratuję.
ja miałam do tej pory już dwie wpadki - najpierw z cudnego bodziaka z kotkiem po praniu kotek znikł
ale w sumie to nie moja wina, prałam w temp jaką podali na metce i prawie łzy mi wyszły jak rozwieszałam pranie bez kotka; a przy prasowaniu na bialutkim kaftaniku rozjechałam zielonego miśka naklejke bo mądra nastawiłam żelazko na maxa żeby wszystkie bakterie wytępić