Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej babeczki!
Aż odszukałam moją miarkęja przy wzroście 170 c mam 100cm w brzuszku. Może to za mało ?
. Sama juz nie wiem?!?!?!?!Kurde, no ja tez się teraz zaczęlam stresować, ja przy 175 cm mam 94 cm w pępku a Groszek do najmniejszych nie należy, kurde czy On tam w ogole ma jeszcze miejsce, ale wariuje to chyb ajakieś pole manewru ma. Sama juz nie wiem?!?!?!?!
Tez sie zamartwialam malym brzuszkiem, ale widze, ze nie ja jedna. Widocznie nie jest tak zle, a maly brzuchol nie oznacza klopotow - kazdy ma inaczej i male tez moze byc piekne i zdrowe! :-) Oby!dziękuje dziewczyny za pomoc, babka dzwoniła i oskarżyła mnie na dodatek że jeszcze od nikogo nie otrzymała neagtywa, że jestem pierwsza pewnie dlatego że ten model wózka wcale mi sie nie podoba a nie ze wzgledu na wady, i zebym odesłała jej wózek ale za przesyłki mi nie odda i potraci jeszcze prowizje z allegro nosz tak mnie wkurzyła że az mi się łapy trzęsą z nerwów i teraz nie wiem czy lepiej poczekać az odesle pieniadze pomniejszone o prowizje i wysyłki i dopiero zacząc spor na allegro, czy od razu zacząc od sporu - tylko wtedy boję się że zanim całość kasy odzyskam to duzo czasu minie a chciałabym kupić wózek zanim małe się urodzi ehh, sorry za moją problemowość ale naprawde potrzebuje Waszych rad
a no i przed chwila przyniosl mi kurier poduszkę do karmienia i co w innym kolorze niz zamawialam ja to chyba jakas pechowa jestem czy co..
a i z ciekawości też sobie obwód zmierzyłam anisad posuń się ja tez mam 121 mam nadzieje ze podium wytrzyma i nie fikniemy![]()
Ja jestem wielkolud bo mam 175cm no ale 120 w pepku to tez nie malo![]()
Myślicie, ze możecie mnie wykurzyć z 1 miejsca ? Nie ma tak łatwo.I po wizycie!
Mały wazy 3,330...
ogólnie wszystko ok, ale... jeśli nadal będę czuła nacisk na podbrzusze mam sie zgłosić szybciej na CC, bo blizna mi sie robi brzydka.. ja myślałam, ze to jakieś nieregularne skurcze a okazało się, że Filip napiera mi główką na bliznę.. czasem tak mocno, ze aż mnie w pół zgina. Także zobaczymy jak to będzie,
Justi83, no niech Ci będzie, ale chcę tylko dodać, że np jak kupuje adidasy to tylko męskie i z fimy nike mam 42 i 2/3 no i jak się do tego ustosunkujesz?![]()