ducha
Tymciowa mama :)
a ja mam w pasie 99 cm![]()
Mitaginka, Ty sie dobrze zmierzylaś Kochana? Przecież to niemożliwe, żebym ja miala tyćkę mniej od Ciebie chudzielcu!!!

albo inaczej, może Ty wieża jesteś ;-) - ile wzrostu?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam w pasie 99 cm![]()

Mitaginka, Ty sie dobrze zmierzylaś Kochana? Przecież to niemożliwe, żebym ja miala tyćkę mniej od Ciebie chudzielcu!!!![]()
witajcie ja tylko na chwile, do asiuni bo widze że się męczysz kochana, chciałam Ci polecić heel vomitushel Heel Vomitusheel krople 30 ml - porównaj ceny, przeczytaj recenzje i opinie czopki albo krople, my z młodym jak mieliśmy jelitówke i leciało ze mnie górą i dołem, dostaliśmy właśnie ten lek i po 2 godzinach od pierwszej dawki przeszło jak ręką odjął, powinnaś dostać to u siebie to lek homoepatyczny można spokojnie przyjmować w ciąży.. zdrówka życzę
ja Was podczytuje ale zwaliło się na mnie pare niemiłych rzeczy na raz i poprostu nie mam głowy do pisania, na dodatek od tygodnia młodemu idą inntesywnie piątki, noce mamy zarwane dziś nie spał od 1 do 5 rano, wszyscy wyglądamy jak zombi plus problemy które się spadły na nas nagle dają mi się mocno we znaki, przepraszam że tylko o sobie, postaram sie zajrzeć dziś wieczorem i coś więcej skrobnąć. Ciepło myślę o Was, pozdrowienia kwietnióweczki
Adi30 - ja puchne już gdzieś od miesiąca, a ostatnio to już wogóle, wczoraj na wizycie nawet mój gin zauważył, bo mówie że mi waga skoczyła o 2kg w ciągu ostatniego tyg. a on że widzi że jestem spuchnięta, więc to woda..
ja normalnie nosze rozmiar buta 38, czasami sie zdarzy firma że 39, a teraz 39 ledwo noge wpycham, ja nie wiem, chyba w klapkach do porodu pojade....oby tylko to wszystko zeszło to po porodzie,,............plissssss
potem przyszła szwagierka z synkiem (on w wieku mojego Stasia w brzuszku
tzn Staś został poczęty w dniu urodzin Maksia
) Taki pocieszny chłopiec , ja już bym chciała móc utulić Stasia