Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Morgaine, kochana ja już wolę takie opatulacze, w tych zwykłych szmacianych to i tak mi cyc wisi (za przeproszeniem) i tak mimo tej całej fiszbiny.paseczki hm usztywniane - laski ja nie wiem co wy w tym staniku widzicie. co prawda fajny ze usztywniany, ale on tak opatula piersi że jak pancerz jest!! ja się czułam w nim jak zakonnica. jutro jeszcze idę do kappahl tam były ciążowe troszkę droższe ale do końca marca jest wszystko 20procent taniej więc wyjdzie tyle samo co hm a chcę przymierzyć. ten szary jest ładny ale miękki, nigdy takich nie nosiłam, ale po porodzie stawiam na wygodę! i tak kupię jeszcze jeden albo dwa ładne jak mi się rozmiar unormuje...albo 'normalne' z których się łatwo pierś wyciąga, np bardotka nie tak bardzo usztywniana.
kłucie w szyjce - generalnie kłucie w szyjce może powodować skracanie się szyjki macicy ale w wielu przypadkach tak nie jest.
tak to jest z tymi ciążami że niektóre dziewczyny mają skurcze których nie czują i te skurcze powodują rozwarcie, inne męczą się ze skurczami których ktg nie widzi i tak samo jest z szyjką. mnie kłuje już od miesiąca i jest utrzymana jak to u nas mówią, inne laski nic nie czują a mają rozwarcie...
acronka zawsze tak jest że większy obwód to większa miseczka. dla mnie np. albo 70C albo 75B przed ciążą było ok, z tym że miseczki ta sama wielkość to była, a literka inna;-)
Justi a ty masz przeciez date CC jakos na 28? Myslisz ze nie dasz rady te 1,5tyg? Moze zadzwon do gina?
no... to witam w klubie. Rafał ma niecałe 3 latka a 29 zaczyna nosić (nie, nie żartuje)
sama siebie zacytuje, a co! dla tych co nie czytali...
dziewczyny jak zgłosić się .. On mi mowi, ze jak nacisk na podbrzusze bedzie to omam sie zgłosić od razu na CC, a ja taki nacisk ostatnio mam codziennie, albo co drugi dzień., i czasami na prawdę bardzo mocno.. piszę, bo właśnie teraz mnie aż zgięło z bólu hmm.. nie kumam
Taki białawy kawałek śluzu, trochę galaretowaty. Poszłam na siusiu i dosłownie zaczął mi wisieć. Przepraszam za dosłowny opis, ale musiałam to coś złapać papierem i wyciągnąć, bo tak mi dyndało.cucumber napisz, jak wygladal Twoj czop, bo piszesz, ze nie podbarwiony krwia, no to jak inaczej moze wygladac?? Dla nas pierworodek kazda taka wiadomosc na wage zlota ;-) Mialam tylko jedna lekcja w SR wiec tyle co wyczytam na necie to moje... :-)