Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ło moja też tak miała ale od jakiegoś tygodnia mogę spać na prawym bokuja chudzina i powiem, ze bolileze na tym lewym boku jak najwiecej, ale czasem musze zmienic pozycje...jak leze na wznak to brzuch sie bardziej stawia, wiec klade sie na chwile na prawym boku, ale Martynka tego nie lubi- odpycha sie nozkami, a to to juz boli najbardziej

zaraz śmigam na allegro po coś dla siebie. za bardzo skupiłam się na dzidzi;-)i przyszly kolejne dwie paczki
w jednej ta posciel z Disneya, ktora wklejalam na zakupowy, a w drugiej czerwone baleriny dla mnieha ha
powiem wam, ze to co mnie relaksuje najbardziej to ogladanie/kupowanie dla siebie ciuchow, w które wskocze, jak wróce do zywych z mojej długiej 9-miesiecznej podrózy...

heh widzę że to przylgnęło do mnie na dobre....fajowo masz z tymi paczkami :-). A powiedz mi jak ta pościel disneya jakościowo? zadowolona jesteś?!
morgaine, trochę coś w Twoim ulubionym temacie![]()

fajne granatowe rurki w H&M, koszule w paski dluga (marynarska
) i bluzke na ramiaczkach tez w paski ;-) i jeszcze bransoletke zlota, a co!
jami, teraz jeszcze baleriny i pasek na allegro z primarka i moge dawac czadu na wiosne ;-)
i jeszcze sukienka jakas by sie przydala.. hehe..
i tak bez konca!
takie ceny! i baleriny za 13zl byly we wszystkich kolorach teczy. nie moglam sie zdecydowac, jakie kolory, wiec jutro tam wroce ;-) ale mierzylam i naprawde wygodne, porownywalne do atmosphere ;-)
. A poza tym pojadę chyba w przyszłym tyg do Gdyni, to sie powypasam w trójmiejskich CH. Tylko chyba już ze spakowaną torbą pojadę
. A co do tych balerin za 13 zł - kup wszystkie kolory, albo przynajmniej większość, bez tych które Ci się nie podobają. Grzech nie brać w tej cenie!!!
.