reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

hej hej :-D to morgaine wkrecila mnie pierwsza!!!!!!!!!!! hahahaha, a jednak zasialam ziarnko watpliwosci!!! JUHHHUUUUUUUUUUUUU!!! :-D :-D :-D

ducha, spoko, jak bede rodzic wkleje wam fotki mojej rozwartej szyjki :-D :-D :-D heheheheheh fuj ale oblech ze mnie :-D obiecuje nie robic wiecej zadnych zartow tego typu. oczywiscie :-D

dobra, ide czytac, co wysmazylyscie.

reklama
madziarkas, ja w czekoladzie też lubię. Nienawidzę takich rozmiękłych, czyli w ciastach, lodach, sosach itp.
aaa, i w gościach i w restauracji też wydłubuje :-p

haahah aenye zrobiłam z Ciebie potwora:-D

dobra laski, przyznaję się bez bicia, to ja zaczęłam, ale aenye mnie sprowokowała. wybrała pościel w 3 minuty, nie pytając mnie o opinie!!!!! i jeszcze przewidziała że zaczne rodzić jak się dowiem....no to aż się prosiło żeby zrobić taki numer hahahah

no ale zgodnie stwierdziłyśmy że za karę obie przenosimy...:-(
przynajmniej nie musimy się jeszcze stresować i szukać 'na siłę' symptomów.
ehh to ja mam luz teraz:)

milego spacerku madziarkas
milego dzionka dziołuszki

uf nadrobiłam...
hej. jestem w trakcie nadrabiania od wczoraj (MĄŻ LAPTOPA Z PRACY NIE ZABRAŁ A DO stacjonarnego MNIE NIE DOPUŚCIŁ)
Czy według Was głupio brzmi Marcel Zając????? mąż wczoraj stwierdził, że wszyscy u niego w pracy dziwią się czemu takie imię wybrałam, nawet teściowa mnie wkurr.... bo co 2 dni pyta się czy to juz pewne, a może inne, a to a tamto. Zatłukłabym ją. Moja mama nie mogła zapamiętać to sobie zapisała :) a powiedziała tylko jedno, że jak dziecko ładnie się woła to każde imię jest ładne.
Jak dla mnie to super imię :)

Jakie wy macie małe dzieci. Mój na dzień dzisiejszy z obliczeń waży już 4200...

może ja sobie dziś znów jakiś spacerek zaserwuje. Byle bym do kibelka zdążyła :p

kurde co ja jeszcze muszę zrobić.....

Dziewczyny jesteście okropne.... będziecie sie w piekle smażyć, tzn dołczycie do mnie bo ja też wredna bywam wiec juz sie przeniosłam na stałe :-D:-D:-D
Morgaine ty i tak rodzisz dopiero po mnie więc wcześniej nikt Ci nie uwierzy:tak:;-)

Marma, MamusiaDorusia życzę żeby wam poszło po waszej myśli :)

widzę produkcja coś mniejsza, to ja idę spać...może prześpię poród, obudzę się, a dzidiz już apple przykryta w łóżeczku leży:-D

Aenye zabilabym :-D ja przez chwile na serio uwierzylam :-)

dzis wielki dzien. Juz mnie brzuch boli z nerwow.... Do 15.20 chyba nie dam rady wiec dzis meliska zamiast kawy :-)

reklama
Ewa no wlasnei zamierzalam tego samego sie przyczepic :-D
wyspalam sie chyba skoro wstalam z wlasnej woli o 7:30 ;-) coz z tego skoro choroby ciag dalszy gardlo juz nie boli ale teraz kaszel nosz...
chyba sie wybiore do miasta zakupic herbatke z lisci malin i odebrac torbe z bootsa...
jak macie slonko to wyslijcie troche bo chcialam z mlodym pojechac na farme a tu ponuro jakos :-(
Meriderka jak zobaczysz malucha i sie okaze ze to Marcel to juz nie bedzie problemu :-D ja sobie wymyslilam Benjamina ale z nazwiskiem to strasznie dlugie jest i troche sie obawiam ze pozniej beda problemy w dokumentach wiec jakies watpliwosci sa...
Marma oj chyba sie cos u Ciebie kreci..spacer dobry pomysl jak to porod to przynajmniej dziecie sie dobrze wstawi ;-)
MamusiaDorusia a wlasnei wczoraj patrzylam na Twoj suwaczek i myslalam ze fajnie starsza bedzie corcia dzis :-D
Morgaine Aenye szalone kobiety chyba rzeczywiscie dopoki jakiegos dowodu ze urodzilyscie nie zamiescicie to nikt nie uwierzy :-D:-p
Asiunia trzymam kciuki za pozytywne wiesci :tak:

Do góry