Ewa & Kubuś
Fanka BB :)
mi jak na razie nie brakuje, marzę o wyspaniu sie :-) a oni se poradzą hehehehmm, a jak te chłopy nasze poradzą sobie jak my z połogu będziemy. ciekawe czy nam też będzie seksu brakować?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi jak na razie nie brakuje, marzę o wyspaniu sie :-) a oni se poradzą hehehehmm, a jak te chłopy nasze poradzą sobie jak my z połogu będziemy. ciekawe czy nam też będzie seksu brakować?
a tu masz babo placek.

jeszcze nie wszystkie urodzily a ja juz o nauce gryzienia wam wyjeżdzam 
jankesowa - No właśnie to fiku miku to by było apetycznie a tak - no cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma....acronka ja tak mialam co jechalam do tessciowej i babci M za kazdym razem teksty ze gruba jestem ze jaki ja duzy brzuch juz mam itp itd nosz przeciez to co mam zrobic jak taki brzuch mam ??? szczupla nigdy nie bylam , do tego komenatrze jak sie dowiedzieli jaka wage ma maly ze lepiej zeby mniejszy byl a nie taki duzy.... same nie wiedza czego by chcialy musialam raz porzadnie im wszystko wygarnac i sie skonczylo gadanie...
nudzi mi sie.... nie mam co robic.... dupa mnie od siedzenia boli juz niemilosiernie
Moj to wiesz niby chce sexu ale widac ze chodzilo by mu o taki jak kiedys wiadomo fiku miku a nie slonicowy![]()

;-), tak mi jakaś znajoma mówiła
....także trudno, zostaje drażnienie SUTKÓW, podobno wydziela naturalna oxytocynę...nie powiem mi sie brzuch jakos spina po tym....
super wieści od rana, tyko największe gaduły forumowe się rozpakowały, smutniej będzie;-)
ja całe szczęście nie muszę już dokarmiać małej, pierwsze dni były tragiczne, cycki puste a ona głodnahehe a teraz śpi smacznie w moim łóżku, tatuś pojechał na szkolenie i same urzędujemy sobie
też uwielbiana cycku siedzieć, ale jak niektórzy piszą,że ich maluchy co godzinę, to nie jest tak źle jeszcze, ona czasem ze 3 pospać potrafi;-)
baby a powiedz jak tam z dietą? wprowadzasz powoli , normalnie jadasz prawie czy ograniczasz ryzykowne produkty?
zapomniałam sobie, że muszę uważać
ale teraz jest dobrze, uważam na to co jem i jest ok