jankesowa ja tez bym jechala na IP. za dllugo czekac!!
no ale jak wypilas olejek

jak nie podziała, dowal jutro drugą dawkę, a jak nic to na IP!! albo od razu jutro na IP!! nie beda chcieli Cie na patologii na swieta trzymac i Cie wywolają od razu... tak mi sie wydaje przynajmniej
oooo pandora no heloooołłł!!! Ty mnie laska nie podziwiaj!! ja dziisaj akurat beczałam bo masakra, nie umiemy zorganizować tego wszystkiego...ehh do doopy matka ze mnie....widocznie Bóg sądzi inaczej skoro mam taką śliczną trójeczkę

no i dzięki Mu za córę!!!!!!

jankesowa akkm ma rację. parę godz przed porodem usg mojego dziecia i waga 3400!! aż mój małż powiedział: oooo wypasiona! bo moje chłopaki to po 3kg...a Weroniczka urodziła się 2980g. więc prawie pół kg różnicy...niestety może być tez różnica w drugą stronę :-(
no a p.wskazanie oleju rycynowego w ciąży jest dlatego, że może wywołać poród
jak byłam z M na porodówce i gadaliśmy sobie z moją położną, to M powiedział że poprzednio olej rycynowy wypiłam, ja do niego żeby był cicho, położnej takie rzeczy mówić! a ona: to wcale nie głupi pomysł!!
o! widzicie, to musi działać!!! może za mało pijecie?:-)
w zasadzie i tak chyba nie ma wyjścia tylko czekać:-( ale w przypadku jankesowej, która miała termin wtedy kiedy ja! a ja już mam tygodniowego bobasa! ba! 8dniowego!! to przegięcie jeszcze czekać tydzień!!