Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nati no dzieciaczki to uwielbiają, leżeć przy cycu i ciumkać co chwilę... ja smoka nie daję. przynajmniej na razie. z chłopakami 2-3 mce wytrzymywałam bez, teraz bym chciała w ogóle tego uniknąć, ale nie wiem czy to będzie możliwebo jednak to jest wygoda.... zobaczymy...
a ja spałam drugą noc z Niunią!! no już nie umiem inaczej. tak mi z nią dobrzeno i wysypiam się lepiej i ona lepiej zaczęła spać... ehhhh a co tam!
p.s. jak często kąpiecie dzieciaczki?
bo ja zawsze kąpałam codziennie, a teraz mi mówią, że to niezdrowo bo zmywa się naturalną powłoczkę i lepiej co dwa dni, a NAWET 2xtydzien....
na razie kąpię co 2 dni, ale może powinnam codziennie?
baby co tam wam na SR radzili ?:-)
Lenka nareszcie coś się tu dzieje!! bo od paru dni się nikt nie rozpakował!!
Nati bigosik?chociaż bigosik wyszedłby już w nocy
u mnie z dietą zero koleczek, jęczenia, tylko spanko, kupka, cyc.
a dieta to też mnie się przyda....nawet bardziej:-)
jankesowa, anisad trzymam za was kciuki. I ZA RESZTĘ DWUPAKÓW TEŻ!! ROZKRĘĆCIE TE DZIECIACZKI!!
wilmek? nie oddzywa się??
UWAGA DZIEWCZYNY WODY MI ODESZŁY !!!!CZEKAM NA C I DO SZPITALA CZYLI ZA JAKIEŚ 20 MINUT.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I ZA MAŁĄ OLIWKĘ !!!!!!!!!!!!!!!![]()
Witam się i ja
Lenka trzymam kciuki i chciałam Wam powiedziećze i my zaczynamy się rozkręcać od 3 skurczyki nie za czesto bo co 15 minut choc były juz co 10 , no i zaczęłam plamić takze mysle ze coś się ruszy .
Pozdrawiam rozpakowane i te ktore oczekują
Miłego dnia !

.

UWAGA DZIEWCZYNY WODY MI ODESZŁY !!!!CZEKAM NA C I DO SZPITALA CZYLI ZA JAKIEŚ 20 MINUT.TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MNIE I ZA MAŁĄ OLIWKĘ !!!!!!!!!!!!!!!![]()