Cześć
Niestety i moje dziecię zaniemogło więc i ja trafiam do klubu:-(
Wczoraj Hania kichała, prychała a w nocy dostała strasznego kataru. Budziła się co chwila, bo nie mogła noskiem oddychać, a ja już nie spałam całą noc i czuwałam przy łóżeczku i sprawdzałam czy buzią oddycha. Mam nadzieję, że na katarku się skończy.
Fisiu ja też nie przybieram, a nawet mam o 1 kg mniej, na początku tak może być i też nie wymiotuję a jem raczej dobrze. Taka nasza uroda... ale tak nie będzie długo, bo za chwilę zaczniemy rosnąć.
Marma widzę na suwaczku, że Twój synek ma 2 latka a już do przedszkola chodzi. W Twoim mieście już przyjmują w tym wieku?
Gosik, pierwsze słyszę, że przy grupie krwi matki a rh+ lekarz zleca jakieś badania dodatkowe na przeciwciała, też mam taką grupę i też drugie dziecko. Chyba zapytam gina.A tak w ogóle dbaj o siebie, może to plamienie to efekt badania ginekologicznego, a może kosmówka zlokalizowana jest nisko na przedniej ścianie macicy, bo ja właśnie tak mam i też plamiłam swego czasu.
jola.24 szczególnie mocno trzymam kciuki za serduszko Twojego brzdąca, oby wszystko było dobrze.
Myślami jestem także z wszystkimi dziewczynami, które mają dziś wizyty.