Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

:
krew byla czysta jasnoczerwona, jak z nosa czy z palca. Tak duzo jej tracilam, ze zaczelo mi sie niezle krecic w glowie, myslalam ze zemdleje.:-(

)
:-
a ja w gaciach 

bo 2 ginkow na caly szpital bo wszyscy maja wolne
a akurat jakas nagla cesarke mieli....
do tego nie mialam zadnej infekcji w pochwie wiec antybiotyk nie byl potrzebny, a ze bralam go jako zdrowa osoba to tylko pogorszyl moj stan pogarszajac moja anemie, bo przez niego stracilam hektolitry krwi...
doslownie wykonczyc....

muszę ją poobserwować bardziej
( gdzies czytałam że zaciskanie to może też byc przy wzmożonym napięciu albo obniżonym??nie pamiętam juz dokładnie

myślałam że nam głowy pourywa
teraz spi w łózku już ponad godz więc chyba już ją łóżko w koncu nie parzy:-)
no ale przecież powinni ci powiedzieć że masz anemie
ach ci lekarze...Z nerwow zabralam sie za czytanie o tym zaciskaniu piastek. Moga byc zacisniete ale kciuk musi byc odgiety, do 3 miesiaca niby takie maluszki maja prawo tak zaciskac jesli nie przechodzi wtedy trzeba rehabilitowac, takie dzieci odginaja tez glowe do tylu podczas spania, ukladaja sie w litere C, moze trzes im sie brudka
Kurna to Wika ma te wszystkie objawy łącznie z trzęsącą się bródką. Jak na razie to szukam poradni neurologiczna bo wiadomym jest ze lepiej iść na NFZ niż płacić ale jak trza zapłacić no to nie mam wyjścia. Wika nawet jak nie śpi to cały czas trzyma kciuka tzw. Figę
Sama nie wiem co mam o tym myśleć, jest taka malutka i bezbronna a jak ślicznie już do siebie gada

ciao
Asiunia trzymaj się dzielnie!
koot, napisz coś więcej, może masz jakieś zdjęcia ośrodka, cennik? jak nie chcesz tu zaśmiecać to daj na priv. ja byłabym zainteresowana sierpniem
i dokładnie jak u kootA moja mała dziś pięknie spała w nocy. od 21 do 2 i od 2,15 do 5,40!
upał ze hej! chłodniej i lepiej w domu...
Hej
No i zaczęło się już chyba na dobre łażenie po lekarzach. Dziś był kolejny etap szczepień co prawda teraz pneumokoki a 22 czerwca kolejna dawka 5 In 1.
Niestety pediatra mnie trochę zmartwiła i dala nam skierowanie do neurologa bo Wika ma niesymetryczne napięcie mięśniowe a i jak na 2,5 miesiąca zaciska piąstki i kciuka. Dosyć, że wiecznie łazimy po przychodniach specjalistycznych to jeszcze teraz neurolog. Jutro tez ciężki dzień bo idziemy na badanie słuchu i warunek zbadania dziecko ma spać. Ryczeć mi się chce bo już było ok. a tu znowu jakieś g….
Z tego wszystkiego nie wiem co komu miałam odpisać. Z upału mózg się lasuje
Z nerwow zabralam sie za czytanie o tym zaciskaniu piastek. Moga byc zacisniete ale kciuk musi byc odgiety, do 3 miesiaca niby takie maluszki maja prawo tak zaciskac jesli nie przechodzi wtedy trzeba rehabilitowac, takie dzieci odginaja tez glowe do tylu podczas spania, ukladaja sie w litere C, moze trzes im sie brudka
Asiunia dobrze ze juz ok, straszne rzeczy
Wszystko ma prawo wystepowac do 3miesiaca. Tak samo efekt moro itp. Dziecko jak spi powinno stopniowo rozluzniac raczki , widze wlasnie ze moj tak robi zasypia z zacisnietymi i po 10 minutach odgina i roztwiera cala.