ASIUNIA dobrze że jesteś w domu i dobrze że jesteś bez pana dunkana;-)
świetny artykuł
DRANISSIMO ... zapomniałam:-(
KOOT matko z córką!! no comments;-)
MITAGINKA przetrwałaś pierwszy dzień z Tysią sam na sam

buziak
p.s. znad dwóch chłopaków nie do ogarnięcia przez całe dzieciństwo. teraz fantastyczni nastolatkowie, brak problemów,a u innych dopiero w tym wieku sie zaczyna jazda...wiec nie martw się;-) no ale mimo wszytko myślę że to już niedługo ustąpi, a lekarze nic nie znajdą!!!! nie wiem od czego on są:-( chyba od polecania szczepionek na wszystko !!!!
JANKESOWA Gracjan wypisz wymaluj Elvis Presley!! no serio!!! tylko włoski ma jaśniejsze a tak to rockman;-)
KOOT śliczne foty widziałam na fotkach

Piotruś jest cudny

i Ty świetna mama;-)
Potrzebuje gorset wyszczuplajacy poleccie mi jakis plis bo na allegro ich mnostwo
Jankesowa a jaki rozmiar. bo ja schudłam i potrzebuje mniejszy rozmiar i swój mam na zbyciu. niedawno kupiłam. mało chodziłam.
taki
Gorset wyszczuplający modelujący TALIĘ,BRZUCH L/XL (1547735624) - Aukcje internetowe Allegro
of course sprzedam taniej
ja musze teraz kupić S/M a ten jest L/XL
laski napisze krótko co tam u mnie.
moje dziecię uwielbiam. jest śliczna, piękna, cudowna moja księżniczka

śmieje się tak bardzo, w ogóle chciałam mieć 3 synów, a teraz uważam że każda kobieta powinna mieć córkę

nigdy nie bawiłam się lalkami, zawsze samochodziki w dzieciństwie z kuzynami, to teraz nadrabiam

przebieram, ubieram, opaski, motylki, sukieneczki, sandałki...no wszehno, wszehno cudne;-)
a najfantastyczniejsze jest to ŻE ZASYPIA SAMA. normalnie w szoku jestem, po kąpieli, cycuś, odbicie i przytulenie, do łóżeczka i mam wolne!!! bez smoczka (jak dam, to jak wypadnie trzeba pilotować) bez marudzenia. KOCHANY ANIOŁEK.
ja dlatego tak sie ciesze, że Konrad i Niko zepsuci w tym względzie na maxa. Niko co prawda szybko odpada (15-30min leżenia i przytulania się więc też przyjemne) ale trzeba poleżeć!! Starszak teraz już duży, to no problem, ale jak miał 2-3 lata to do 23ciej leżeliśmy jak wychodziliśmy to wstawał, budził się. Niko już tak nie ma. ledwo zaśnie można zabawkami rzucać i śpi

w każdym razie swoje przeszliśmy i przechodzimy z usypianiem i bardzo mnie cieszy Weroniczka że tak zasypia.
poza tym TESCO mnei wkurzylo. nie przyjeli mi butów starszaka ktore sa za male

no i promocje nie takie fajne. w CA body lepsze gatunkowo ta sama albo lepsza cena.
no i moja mała księżniczka robi kupy co 3 dni co tez jest fajne bo sie w gosciach, w sklepach nie trzeba martwic o zmiane pieluchy
FOTELIKI, BUJACZKI - czemu piszecie że niezdrowe. tzn. ja juz 5 lat temu tez slyszalam te opinię, ale po pierwsze primo, teraz wyczytałam że najbardziej niezdrowa pozycja to na wznak, kregoslup dziecka prostuje sie dopeiro jak zaczyna chodzic, a teraz najzdrowiej jak jest w literke C ulozone dziecko (chusty - okrągłe plecy, cocoona baby - ogrągłe plecy, dziecię w brzuszku-okrągłe plecy).
po drugie jak są upały Weronika nie śpi przez cały dzień, dzisiaj bylimy w przychodni, z powrotem w aucie zasnęła i potem jej nie budziłam tylko wyłożyłam na taras i tak sobei w cieniu w tym niewygodnym i niezdrowym foteliku przespała 4 godziny w sumie!! czy myslicie ze dziecko nie czuloby jakby to bylo nienaturalne=niezdrowe??
w bujaczkach tez dzieci lepiej śpią niz w łóżeczkach....takie malusie oczywiście...
także ja bym nie panikowała i jeśli to jedyny sposób na sen (bo jak chłodno to śpi w wózku, ale nigdy 4 godz, 2 to max dzienny!) to raz dziennie mysle spoko...
chcialam wstawic foty na nasze fotki, bo mnie koot skusiła

ja chyba jeszcze żadnego zdjęcia Niki nie wstawiłam (poza tym ze szpitala po urodzeniu) ale of course nie bylo czasu a teraz lece spac bo padam...
jutro dzien dziecka. M zostaje zNiką a ja z chłopakami i mamą moją i może tatą śmigamy gdzieś

co by chłopcy mieli atrakcję. mysle ze to wiele wiecej znaczy niz zabawka, od ktorych i tak uginają się półki...
no to jutro bedzie wypas. na pewno kawa, lody i kfc lub subway

to dla mnie"

a dzieciaki to pewnie tez taki zestaw plus jakis figlopark karuzele itd...
a na wczasy dla dzieci w polsce polecam solinę

tzn. okolice jeziora solińskigo w bieszczadach. duuużo atrakcji dla bejbików. szukam tam noclegu, ktoras z was stamtąd jest??