Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, czy Wasze dzidziochy tez wysuwaja jezyczek? Moja dzisiaj z rana zaczela motac tym jezorkiem, no i nie wiem o co chodzi...??
moja odkąd pamiętam wysuwa jęzorek, na początku bralam to za objaw głodu, ale to chyba nie to ;-)Simoja odkąd pamiętam wysuwa jęzorek, na początku bralam to za objaw głodu, ale to chyba nie to ;-)
wiecie co, ostatnie z G średnio jakoś, tzn ..niby ok,ale zaczyna mnie piwkowanie denerwować, potem wiadomo, on ma humorek a ja bez wspomagacza mniejszy, wiecie jak to jest, jakoś drażni mnie wtedy, chyba czas na rozmowę poważną,hehe

chyba bede zmuszona wyjsc z domu.hah gdanska to chyba jak sie na gdansk jedziea ja mam wujka i ciocię w bbmieszkają na ulicy Gdańskiej ;-)
a wcześniej mieszkali na ul. Dywizji Kościuszkowskiej, czy jakoś tak
morgaine wiesz, gdzie to?
a nie, ta to warszawska haha chociaz katowicka powinna sie zwac....bb piekne, zapraszam wiec Dorke i itaginke w rodzinne strony? Dorusia kany Ty na tym ślunsku mieszkosz? (udaje bo nie uiem i na pewno to zle napisalam hahaha)no mialam ci napisac o sukienusi w hm, ale widze ze juz maszmoże jej za gorąco i dlatego nie może zasnąć
ja zastanawiam się, w co ubrać Tysię do chrztu za tydzień...hmmm, macie jakieś pomysły?
to wy zaswiadczenia jakies potrzebujecie?? u nas nic, tzn ofiaraczy dużo załatwiania? hmm
ja póki co dzwoniłam tylko do księdza na komórę, że chcemy chrzciny w tą sobotę, teraz w tyg mam podejść po karteczki do spowiedzi dla nas i chrzestnych, no i chyba złożyć ofiarę, w pt o 19:00 nauki, a w sobotę chrzciny
ok, strój już mam, w HM kupiłam kapelusik, getry i sweterek (jakby było zimno), a w Smyku sukienkę (ale nie taką specjalną, tylko bardziej uniwersalną), zresztą po chrzcinach wkleję foty, to same zobaczycie
a dla siebie oczywiście kupiłam buty na wyyysoookim obcasie ;-) ale się odstawię!
jeszcze tylko muszę znaleźć czas na fryzjera, dobrze, że w CH fryzjerzy i do 21:00 pracują, to mogę jak M. wróci z pracy, a tak to byłaby lipa
EDIT a moja Tysia kochana dzisiaj taka fajna i spokojna, że aż się trochę martwię
i robi mi od wczoraj zielone kupy :-( nie wiem, czemu i nie wiem, co o tym myśleć
ale ochrzcilbybez kasy ja przepraszam, ale jak Starszak byl maly (poki jeszcze prasowalam hahah) to tylko o 22giej!!! wiec to normalne witaj w swiecie matek hahahe tamnie miałam faworyta w sumie,ale jestem antyszpakowa
i wcale nie dlatego,że jest szokujący czy coś;-)
kto normalny ok 22 bierze się za prasowanie?? matka nieśpiącego w dzień w domu dziecka( a nie dziś się w końcu udało na pół godziny)
wiecie co, ostatnie z G średnio jakoś, tzn ..niby ok,ale zaczyna mnie piwkowanie denerwować, potem wiadomo, on ma humorek a ja bez wspomagacza mniejszy, wiecie jak to jest, jakoś drażni mnie wtedy, chyba czas na rozmowę poważną,hehe
w każdym razie z okazji zbliżających się urodzin podarował mi dziś bardzo dużą sumę pieniędzy własnych ( zarobionych dodatkowo czy cos) i mam je wydać na ciuchy, ostatnio marudzę, bo wszystko za duże, nie ma w czym chodzić, kochany jest, tylko czemu wiec mnie wnerwia??

co do flaków w cycach to ja mam od urodzenia Mlodej male piersi i flaki a mleko az kipi jak pije wiec tak to chyba moze byc...zreszta przybrala 2 kg w 7tygodni!!hej hej :-)
dranissimo, cholera, u mnie od 3 dni tez ciagle flaki, cyce miekkie, jakby nic w srodku nie bylo. cholera. ale na wkladki wycieka, maly nie marudzi, wiec chyba cos tam jest..
jest cholernie goraco dzis.. matko. a nie mam rolet, nie mam zaslon, a okna na poludniowy-zachod (slonce od 12 do 20 non stop). oszalejechyba bede zmuszona wyjsc z domu.
hahaha
wszak nałóg trzeba pielęgnować;-)