Marma
Mama Kacperka i Przemka
Ja dziś mam już serdecznie dość. Jeden wyje bo go swędzi drugi wyje bo wyje a ja wyje bo oni wyją....Ile to jeszcze potrwa?
Mam problem dodatkowy z Kacprem. Dobiera mi się do cycków.... tzn jak Przemek je to on też chce. Jak go biorę na kolana to od razu bluzka do góry i dawaj. Ja mu tłumacze że to tylko dla małych dzidziusiów a on już jest duży i pije mleczko z butelki i szklaneczki ale na niewiele się te moje tłumaczenia zdają. Z drugiej strony nie chcę tego robić zbyt brutalnie bo boje się że poczuje się odrzucony...i masz tu babo placek... Macie podobnie? Jak sobie z tym radzić?
rozmiar 38? Ja takiego chyba nigdy nie nosiłam. No może w okresie niemowlęctwa...
Teraz 42 chyba że koszulowe to 46 bo inaczej na cyckach nie zapnę.... No zdarza się, że w M wejdę jak jest elastyczna.
Mam problem dodatkowy z Kacprem. Dobiera mi się do cycków.... tzn jak Przemek je to on też chce. Jak go biorę na kolana to od razu bluzka do góry i dawaj. Ja mu tłumacze że to tylko dla małych dzidziusiów a on już jest duży i pije mleczko z butelki i szklaneczki ale na niewiele się te moje tłumaczenia zdają. Z drugiej strony nie chcę tego robić zbyt brutalnie bo boje się że poczuje się odrzucony...i masz tu babo placek... Macie podobnie? Jak sobie z tym radzić?
rozmiar 38? Ja takiego chyba nigdy nie nosiłam. No może w okresie niemowlęctwa...
.Moj malz ma dzis urodziny.my w sumie ostatnio mielismy burzliwy okres no ale cos wypadalo by mu jednak przygotowac.mialam zabrac mala i zaskoczyc go nasza wizyta,tak urodzinowo.niestety zle wpisal miejsce gdzie pracuje dzis i jest od nas z 80 km . nie bede niunki tyle tlukla w aucie.I teraz nie wiem co mam mu zrobic na te urodziny.Moze jakies propozycje.Dodam ze na moje dostalam tylko smsa od niego bo byl wielce obrazony
rachunki poplacone, wszystko czysciutko na zero, normalnie zyc nie umierac
no totalnie zepsulam.