reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

dlugo sie logowalo i zapomnialam co chcialam napisac.
Mitaginka.- super ze na usg wszystko ok
koot- dlatego ja mam internet.Ostatnio jak niemialam gdzie malej przebrac bo tak zimno bylo to myslalam o Tobie.

Ostatnia edycja:
reklama
nie no anisad przesadziła. mogla smsa komus napisac, a nie ze my sie tu martwimy :angry: ja jej pokażę jak wróci
:-D

alex done! nie wiem jak to po niemiecku;-)

koot witaj z powrotem :)
morgaine a chlopców jak długo karmiłaś? czemu zakładasz, że to schyłek karmienia, masz mało pokarmu?
ja mam chyba aż nadto, co chwilę czuję taki przeszywający ból napływającego mleka :-D z cycem lepiej, jest bardziej miękki, chyba wczorajszy masaż M. pomógł :tak: dzisiaj jeszcze powtórzymy procedurę ;-)
Tysia dzisiaj standardowo prawie nie śpi. Spała 40 minut z cycem w buzi, a jak wyjęłam to się obudziła. Teraz też ją usypiałam i od 4 minut śpi, pewnie zaraz się obudzi. Ciekawe, co ona ma za dnia z tym snem :crazy:

asiunia- witaj z powrotem:tak:
andariel- śliczne imię:tak:
mitaginka- nie jesteś sama- Antek od trzech dni prawie nie śpi w dzień- dziś spał dwa razy po 30 min- na rękach:wściekła/y:

a edit: koot- i ja czekam na zdjęcia:tak: i szukam w nezie zaklęć co by lata wróciło:-D-może wróż Maciej pomoze???:-p

Ostatnia edycja:
dzien dobry :-)
u nas rano bylo slonko a teraz jak przylalo powodz w ogrodku :szok: nie ma to jak lato...
moje dziecie znowu przespalo cala noc moze to nie przypadek ;-)
napiszcie mi kochane gdzie sa te terminy skokow pliss pliss plisss :-)
Koot ciesze sie ze wyjazd udany zycze lepszej pogody :-)
asiunia witam :-)

Mitaginka dzieki :-)
maly wlasnie probuje koniecznie przekrecic sie z pleckow na brzuch tylko robi to w koszu i sciana go ogranicza wiec konczy na lezeniu na boku i zjadaniu sciany kosza :-D

http://parenting.pl/noworodki-i-niemowlaki/2063-skoki-rozwojowe-1-rok-zycia.htmlpandora to zadzwoń do Macieja :-) spytaj o to lato, będę trzymać kciuki, żebyś się dodzwoniła za pierwszym razem :-D

kciuki nie będą potrzebne ponieważ ja wiem że trzeba dzwonić w trakcie trwania porady:-D niestety wydaje mi się że wróż wybył na wakacje a jeśli jego dar jest prawdziwy to raczej są to wczasy zagraniczne i trudno będzie się do niego dodzwonić:-D:-D:-D

reklama
Do góry