wilmek
Czerwcowa mama 2008
ogol się jego maszynkąja tak właśnie zrobiłam, ale będzie zły
hi hi

wpadlam pod biurko 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hi hi

wpadlam pod biurko 

hi hi
wpadlam pod biurko
![]()
Ale w sumie, na tyle, na ile Go znam to raczej by nie wyszedl z taka propozycja.
Powiedzialam Mu, ze dzis weekend, ja odpoczywam a On niech kolo Malej porobi. To zmienil pare pieluszek (baaaardzo niechetnie, bo przeciez ja robie lepiej, szybciej i w ogole, smierdzi
), ponosil Ja troche i poszlismy wieczorem na spacer, bo pogoda ladna. Z kapaniem stwierdzil, ze to dziewczynka i On Jej nie bedzie TAM grzebal
No i wez wytlumacz....
nati-nie ma jak w swoim łóżku,co???
Miłej niedzieli;-)
za dnia jak nie odbije to ryk, wrzask itd
a ja w ciszy dopijam kawę, farbuje włosy, nadrabiam BB i FB, praleczka pierze, ciuszki naszykowane do prasowania. I jakoś dzień zleci. Powoli szykuje się do wyjazdu na urlop. I Tobie Migatinko równie życzę cudownego wyjazdu i uznaj to jako wakacje, wiem wiem beż małża to nie to samo, ale babcie, ciocie zajmą się Tysią wiec jakby wakacje. Jeśli chodzi u nas to jest po ostrej wymianie zdań, ok lubię tego kumpla bo naprawdę jest chyba jednym z nielicznych co normalny, rodzinny itd., ale czasami przesadza z pomysłami rodzinności. Kumpel to nie rodzina. Ja nie wiem co w końcu wyniknie z tego jego wyjazdu z nami, ale…. Zastrzegłam sobie że jeśli już ma jechać to: osobnym autem, osobna kwatera i zabiera część naszych bagaży hahahha
. Wiem że z takimi warunkami się nie zgodzi, bo …. kasa :-) a tak na jedna fure byłoby ekonomiczniej.