Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedne jestescie z tymi cycami :-) ja wiem ze to dobre i wogole, ale kurcze stajecie sie za przeproszeniem "krowami", zatracacie siebie i kobiecosc... Przynajmniej ja tak sie kiedys czulam karmiac cycem... Tez zasypial na cycu i poprostu balam sie butelki no bo jak mi zasnie?
herbatita - to szerokiej, bezpiecznej drogi i słonka na miejscu! co do bliskości - ja tak mam zawsze gdy widzę jakieś okrucieństwo wobec dzieci - lecę i tulę swoje kurczątka jak kwoka; jak nie było dzieci to miałam szczury i leciałam do nich
Leo juz od doby nie zrobił porządnej kupy, robi jakieś wypierdki jedynie; oczywiście przez to wybudza się wciąż i popłakuje, masaże nie pomagają; kurka, mam wrażenie, że ten sab simplex u nas w ogóle nie dziala; przez to marudkowanie brzuszkowe wczoraj tylko na rękach się uspokajał, więc wieczorem padlam jak betka z rękami do ziemi; dziś jest jakby ciut lepiej, ale nie wiem czy to nie uśpienie w związku z pogodą - bo oczywiście od rana leeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee...
Ninka z braku spacerów też marudna; a jak zaczynają oboje kwękać to mam ochotę zamknąć się na balkonie
no nic, miłego dzionka!
ale na pewno jabluszko coś by ruszyło;asiunia, a ja musze napisac, ze karmiac tudziez czasem cycolac Mala wcale sie nie czuje, jak 'krowa', a wrecz przeciwnie. Pierwotna funkcja cyckow nie jest ich, ze tak powiem wypinanie, ale karmienie, tak zostaly skonstruowane - do karmienia. I to, ze karmie nimi swoje dziecko jest powodem do dumy, a nie czuciem sie jak 'krowa'. Uwazam, ze karmienie jest (!) kobiece. Niestety nie kazdemu bylo dane karmic piersia i wcale tego nie ganie i nikogo nie nazywam 'wyrodna matka'. Natura/kobieta sama wybiera i nie ma sensu nikogo do niczego namawiac...
Nom, to tyle :-)
asiunia, a ja musze napisac, ze karmiac tudziez czasem cycolac Mala wcale sie nie czuje, jak 'krowa', a wrecz przeciwnie. Pierwotna funkcja cyckow nie jest ich, ze tak powiem wypinanie, ale karmienie, tak zostaly skonstruowane - do karmienia. I to, ze karmie nimi swoje dziecko jest powodem do dumy, a nie czuciem sie jak 'krowa'. Uwazam, ze karmienie jest (!) kobiece. Niestety nie kazdemu bylo dane karmic piersia i wcale tego nie ganie i nikogo nie nazywam 'wyrodna matka'. Natura/kobieta sama wybiera i nie ma sensu nikogo do niczego namawiac...
Nom, to tyle :-)
Jak czesto Wasze dzieci robią kupkę na dobę?
U Nas 3 razy sie zdarzyło, że nie zrobił w ciągu doby. Dwa razy to moja zasługo, bo zjadłam jagody które bardzo lubię :-)
Teraz robi od 1-3 na dobę.
mam dokladnie tak samo ale nie umiałam tego opisac. I jeszcze wiecej powiem lubie karmic w miejscach publicznych. :-)
ale karmienie to jedna z fajniejszych rzeczy, jaka moge przezywac, tuz zaraz po byciu mamuska