reklama

Kwiecień 2011

Mój Łukasz coraz częściej miewa humorki i bez powodu marudzi czasem nawet wyje a ja razem z nim. Próbuje sobie jakoś z tym radzić i chwytam się każdej możliwości żeby go uspokoić... Od miesiąca jestem z maluszkiem sama bo jak już mówiłam jednej z was ojciec Łukasza nas zostawił...:-(
A co do karmienia piersią... Ostatnio miałam krzyzys i musiałam małego raz dziennie dokarmiać butlą bo z nerwów zaczął mi pokarm zanikać ale w pore zdąrzyłam to opanować...

reklama
Andariel dostalismy skierowanie juz u swojego pediatry, ale w Kraku robia go chyba wszystkim wczesniakom( w naszym szpitalu ,nie wiem jak w innych),tylko mysmy standardowo wpadli w korki i nie dojechalismy juz dawno na to badanie.teraz robimy je u siebie.

Anetka - no strasznie niefajna sytuacja z tym ojcem małego. Współczuje ci ogromnie. A swoją drogą to kawał h... sorry ale takich rzeczy sie chyba nie robi. Dasz rade i bez niego.:-)

bywa że karmie na stojąco, a rehab. kazała mi wogóle zmieniać pozycje czesto jak ma takie ataki

a masz jakis sposób na to ???

witam
my po szczepieniu. chwile płaczu i po.
dr sprawdziła i potwierdziła obecnośc zeba i rośnięcie drugiego :-D
waży 6900 miara 63 cm. jest na górnym centylu mam nie dawac nic oprócz cyca do 6 msc. Jak by mniej przybierała to wtedy wcześniej sie wprowadza a tak to tylko cyc.

U nas zawsze z glowki pobieraja krew.Ponoc mala ma tam dobrze widoczne zylki,ale nigdy tak nie plakala jak wczoraj.

Alexandra my juz okuliste mamy za nami.to bylo okropne i zdecydowalismy o opuszczeniu jednego badania po rozmowie z okulistka .powiedziala ze prywatnie moze nam poradzic zeby malej juz nie meczyc bo widzi dobrze. badanie bylo bardzo stresujace i bolesne dla malej,ale i tak mniej plakal aprzy nim niz wczoraj,tylko w czasie zakladania tego dziadostwa na oczka ,a pozniej odrazu spokoj.

reklama
cyca spróbuj dawać na leżąco oczywiście jak jesteście w domu. Połóżcie się do łóżka i tak spróbuj karmić. A jak chcesz nakarmić maluszka butlą to ułuż 2 niezbyt grube poduszeczki jedna na drugiej i ułuż córcie na nich tak żeby była wpozycju pół siedzącej, daj pieluszke i podaj butelkę. U mnie to działa:-) Łukasz się strasznie wyginał ale zmieniłam pozycje do karmienia i na razie jest ok:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry