nati_k
super mama
...cos bym zjadla...tylko sama nie wiem co![]()
ja też, a nic w domu dobrego nie mam. no mam popcorn ale nie o to chodzi.
kurcze od szczepienia mała na cycu wisi :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juz nam w domu bębenki pekaja jak Liwia do karuzeli pieje
masakra jakas, nie wspomne o tym ze ślini sie gorzej niż nasz bernardyn, na plecach nie polezy tylko fika od razu na brzuch i wkurza sie jak nie moe dopełznąc do zabawki. No i wanienka juz tez poszla w odstawke, w duzej wannie sie pławimyherbatita - a ja myslalam,ze ty juz w drodze
ale ale jedziemy sami tzn, w trójeczkę bez kumpla huuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaa wygralamja własnie podałam owoce bo zatwardzenie było teraz mam za swoje nie miesci sie w pieluche tak daje czaduWracając do kupek, to "nasze" są żółte, czasami zielone ale takie ze tak napiszę rzadkie, ciapowate.
Czy po podawaniu owoców, warzyw itd. kupka będzie "twardsza" :-)
Coś jeszcze jej podajesz oprócz owoców?
na razie poszło 1 jabłuszko od Hippa i gerbera, bobowity( już z gruszeczką) zastanawiam sie nad wprowadzeniem powoli obiadków, ale to moze po urlopie, oczywiście jemy normalnie mleczko mm Gerber 1 z kleikiem ryżowym. Wika zadowolona, przybiera na wadze a ja szczesliwa że juz nie tylko mleko.herbatita- no to nieźleCoś jeszcze jej podajesz oprócz owoców?
Dobra, dobra, to czekamy na info kiedy będziesz Nam machac![]()