reklama

Kwiecień 2011

Herbatitka to machaj nam,czekamy.czy ktoras slyszala kiedy ta pogoda ma sie poprawic,ciagle pada albo zachmurzone.moja Mala nie bedzie wiedziec co to slonce,cholera jasna:wściekła/y:

reklama
mitaginko a Tysia nie ma wpisu: "wcześniactwo" w książeczce, skoro przed 38 tyg. urodzona?

udało mi się poprasować, dzieciaki grzecznie się bawiły:)

herbatito - babki górą:-D
ta pogoda mnie dobija... jesień!

uffff, doczytałam......dużo było,

najbardziej zapamiętałam żeby zapytać się o przepis na zupkę a tu mnie Petinka ubiegła ;) Jak lubicie cukinię to polecam placki jak ziemniaczane tylko zamiast ziemniaczków cukinię : mniam, mniam

a ten Enfamil to się kupuje w aptekach czy w sieciówkach?

Dziewczyny, może głupie pytanie a co oni robią dzieciaczkom na ty badaniu, że to taki horror?

Mitaginka, ja za to ostatnio strzelam do ludzi w snach prosto w głowę, z metra..........kiedyś mi się śniło , że wbijałam noże.....niezłe są te sny :) i my to mamy w głowie???????

Nati bidulko, bez smoka ciężko, pewnie ją boli nóżka, a z mamą blisko trochę jej lepiej............

Anetka - współczuję przejść

Herbatita - pogody i rodzinnych wakacji, taki czas razem to zbliża....... oby ;) u mnie też z tym czasem różnie

Moja znów ryk po kąpieli, i chłodno było i ciemno.............o co kaman???? ledwo wchodzimy do sypialni już widzę że jej się nie podoba, a w dzień jak się kręcimy po pokoju to ok., rano ładnie po obudzeniu słucha karuzeli, gada z syrenką i leży sobie chwilę w łóziu..... a wieczorem jakby ją ze skóry obdzierali............

Nela, tym pielęgniarom to różnie wychodzi to kłócie moja ostatnio też mocniej płakała, teraz już kupuję tą maść emla i zawsze ją będę smarować.

aaaaa i dziś był debiut jabłuszkowy :) ale się krzywiła, taką kwaśną minę robiła, ale trochę pewnie do brzuszka wpadło ;) szału nie było, zapiła mleczkiem, bekuśnęła i tyle ;) jutro znów próbujemy :)

Hatorska wczesniej bylo lepiej,a im Niunka jest wieksza tym wieksza histeria. nie wpuscili nas z nia do tego pobrania krwi ( to bylo na oddziale noworodkow- tam sa niby najbardziej doswiadczone pielegniarki) wiec nie wiem jak one to robily.A o tej masci Emla juz 2gi raz zapomnialam zeby zastosowac..( sic!).Malz mowil ze jedziemy tylko na badanie sluchu a pozniej wpadl na pomysl ze trzeba jej tez badania zrobic( ma lekka anemie).Mieli jechac we 2jke ale ich nie puscilam.

W ogole w Kraku ona nigdy nie plakala przy pobraniu krwi ,mysle ze w naszym miescie maja gorsze podejscie do dzieciaczkow generalnie .

reklama
tak placki z cukinii są pyszne.
od godziny leży w łóżeczku :-), pewnie zaraz się obudzi no ale chyba Jej przeszło cycolenie. w sumie od 15-stej spi z jedna małą przerwą na przebranie. hm...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry