reklama

Kwiecień 2011

Mitaginko nieee :) robie to rzadko ale tak lubi tak raczka mi twarz musni itp itd..... leczcie mnie bo do 10 roku zycia bede z nim spac...

kurcze, my tez ciagle we trojke spimy i mimo, ze jest ciasno to nic, ale to nic mi to nie przeszkadza :-) Tylko jak dlugo mozna? Jak wyjdzie urlop to za jakies 2 miesiace bedzie odzywczajanie... :/

Nati zazdroszczę perspektywy zamiany hehe, my chyba utkwiliśmy w naszych 32m2 na dobre, tzn teściu chce się z nami zamienić )mają ok 60m2) bo im niepotrzebne itp na stare lata, tu parter tam 3 piętro, dla nas super by było,ale teściowa sie nie zgadza, bo u nas nie ma balkonu:((

a nie mozna dorobic/dobudowac? :-)

mitaginka, ja bym bez dwoch zdan skorzystala z prpopozycji tesciowej! Stopy bym jej calowala :-D hahaha

reklama
Maaatkoooo dziecko mi sie zepsulo:wściekła/y: Ona jeszcze nie spi, łóżeczko ja w tylek parzy i nic sie nie da zrobic, T ja teraz nosi ale jak za chwile nie usnie to nie recze za siebie. Kompletnie nie mam sily, jestem padnieta:sorry:

hejka ,my przed chwila dojechalismy do domu .stuknelismy sie szklaneczkami z herbata bo 5 miesiecy temu przed polnoca ze slowami ginekolga" yes,zdarzyla przezd 3cim" urodzil sie nasz skarb:) kiedy to zlecialo...

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry z Rana !

U Nas nocka jeszcze lepsza niż wczoraj :-) Zjadł o 21 80 ml. i spał do 2 i 6 a potem jeszcze do 7:30 więc mleczko-kaszka pomaga. Ale, się cieszę! W końcu się wysypiam. Liczę, że będzie jeszcze lepiej.
Ale, zauważyłam że coraz mniej śpi w ciagu dnia.
A jak się wczoraj przewracał z pleców na brzuch i głowę zadzierał i tak się śmiał a my z M. razem z nim.

Zapowiada sie piękna pogoda, więc spacerki zaliczymy.

mitaginka-skorzystaj z propozycji teściów. Chyba, że bardzo lubisz swoją pracę. Zależy też ile będziesz pracowac w ciagu dnia.
Ale, nie dziwię Ci ze masz czasami dosyc, bo to chyba każdą z Nas trafia a jeszcze jak są gorsze dni, to już w ogóle!

witam z rana

mała mi nad ranem spadła z łóżka:-(, tzn nic na szczęście się nie stało jakoś chciałam kołdrę odwinąć i razem z małą kołdra na podłogę ale złapałam przed uderzeniem, jakim cudem zdążyłam nie wiem.
dzisiaj idę do księdza załatwiać chrzciny wreszcie i do spółdzielni dowiedzieć się czy jak tata jest wlaścicielem mieszkania w którym mieszkam a ja jestem na przydziale to jak się z tatą zamienie na mieszkania ( ja oficjalnie jestem właścicielką babci mieszkania) to będę musiała im płacić za członkostwo.

przebudzila mnie rano moja solenizantka ,odspiewalam jej sto lat.zjadla,pobawila sie i znow w kimono do 10:).Jezu czujecie ona ma juz 5 miesiecy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiedy to sie stalo?na urodziny dostala praktyczny prezeny:) body z wyprzedazy z mothercare ( za duze) i sliczny zyrandol w motylki do jej pokoiku.Kurcze musze zaczac wyprzedawac za male rzeczy na allegoro,bo jeszcze sobie cos dla niej upatrzylam a pieniazki juz mi sie koncza (sic)

Ale w kazdymy,razie dzis dla asolenizantki swieci piekne sloneczko")
buzki

p.s hatorska my tu sie prawie wszystkie dolujemy .zawsze sie powod znajdzie wiec sie nie lam!!!

Ostatnia edycja:
Witam,

dzieci najedzone,jeden na podwórku druga na macie hehhe, wczoraj Hubert temperature miał z powodu gardła bo lodów za dużo jadł a dziś ( jak na razie oki )

nati -dobrze kurde żeś złapała dziecię

nela,matko tak,ten czas leci,najlepszego dla małej

ja to właśnie nie pamiętam tych ruchów już,;( może dlatemu bo tak nie myślę o tym, nie wspominam..

idę się nawtykać słodkiego czegoś heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry