Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nati_k - no właśnie nasze mleko tak, a ta kaszka? Ciekawa jestem waszych opnii?

, reszte wyrzucałam, a po paru razach i tak wiedzialam ile zjada wiec przygotowywalam odpowiednią ilość.po pierwsze wiesz ze ja kocham szczecin, a ze twoje dziecie tez na mm to propozycja BAAAAARDZO KUSZĄCAGRATULACJE!!! Ja tez chcę taka nockę...
Baby zawstydzasz mnie, ja nie mam nic zrobione, a 17 jest
Morgaine to dawaj tez do Szczecina...poszalejemy, jak za Twoich starych czasówa cycem nie karmimy
Muszę w takim razie trójprzepływowy smok kupić i jeszcze raz z kleikiem spóbować, dzięki:-)

u mnie tez tak. wiem kiedy jest glodna wiec zanim zdąży zapłakać daję mleko. płacz oznacza tylko to że jest śpiąca i chce zeby ja polozyca nie był nie znośny moja max 3 godz wytrzymuje i jak nie zaśnie to krzyk wtedy cyc i sen w min
no i to jest piękne ze ja juz nie mam pobudek co godzinęMoja już po kąpieli i od godziny spi snem nocnym ale o nocach wole nie mówić bo nic się nie zmieniło. Dziś dla odmiany miałam co godzinę pobudkę

moja córeczka zwykle 150 mm ale nie wypijała całego, czasem mniej niż 12o. dzisiaj dodałam do 150 mm trochę kaszki ryżowej, czy kleiku ryżowego, nie wiem czym sie to rózni. w kazdym razie zaskoczona bylanati_k - no właśnie nasze mleko tak, a ta kaszka? Ciekawa jestem waszych opnii?

zajefajnie nie?
trzeba przestac zapraszac to bedzie mozna przestac sprzatac z taka czestotliwością
a ciezko czystosc przy moim Niko utrzymac. on to ciagle nakruszy, rozleje... oł em dżi (buziak dranissimo
), kazała podawać Dicoflor i Nifuroksazyd (próbowałam podać, ale wyjątkowo jej nie posmakował). Wspomniała też o kleiku, który wchłania toksyny (.na opakowaniu jest, żeby rozrabiać w mm. Mogę w wodzie? Podawać będę łyżeczką) Zresztą podałam przed kąpielą 3 łyżeczki i posmakował :-) chciała jeszcze, ale na pierwszy raz wolę nie przesadzać, chyba jestem przewrażliwiona...