Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zwłaszcza Liwia, jest nieznosna, nigdzie jej ni moge zostawic bo przekreca sie na brzuch i drze sie. Myslalam ze problem jest w tym ze nie potrafi sie przekrecic na plecy ale juz sie nauczyla i dalej jest to samo, chce sie przesunąc, wiec tylek w gore podnosi i na glowie pelza, w efekcie ma cala twarz czerwona i walczy tak dopuki nosem nie zaryje i znowy ryk, w łóżeczku to samo puki jej noga lub reka miedzy szczeblami nie utknie
nie mam juz na nia sily!!!
obudzila sie jeszcze wczesniej niz normalnie ale dalam smoka...[B pisze:jola.[/B]24;7424912]Hej dziewczęta.
Przyznaje bez bicia ze nie nadrobilam. Wczzoraj T jechal na lotnisko, bylam caly dzien sama z dzieciakami i tak mi dali popalic ze nie wiedzialam ja sie nazywamzwłaszcza Liwia, jest nieznosna, nigdzie jej ni moge zostawic bo przekreca sie na brzuch i drze sie. Myslalam ze problem jest w tym ze nie potrafi sie przekrecic na plecy ale juz sie nauczyla i dalej jest to samo, chce sie przesunąc, wiec tylek w gore podnosi i na glowie pelza, w efekcie ma cala twarz czerwona i walczy tak dopuki nosem nie zaryje i znowy ryk, w łóżeczku to samo puki jej noga lub reka miedzy szczeblami nie utknie
nie mam juz na nia sily!!!
Olo wcale mi nie pomagal, sprzatal w kominku i caly byl w sadzy, twarz, rece, drzwi do lazienki, moja posciel!!! Masakra to byla wiec nawet nie mialam sily do kompa siasc wieczorem.
Co do nocy to daje spokoj, wczoraj postanowilam na spiocha dac butle zanim sie położyłam, czyli ok 23.00 i tak sie obudzila o 3.30, daje spokoj niech sie dzieje co chce.
[B pisze:nati_k[/B];7424800]a u nas leje więc nici ze spacerku ale muszę iść na pocztę i do sklepu. :-( ale puki co to mała śpi i śpi idę zerknąć czy oddycha. kurcze Wy też co 10 min sprawdzacie oddechy dzieci??
chyba ta pogoda tak dziala...teraz zjadl i zneca sie nad gryzakiem :-)
) no wlasnie jakies rozroby na ulicach dobrze ze mieszkam w mniejszym miescie