Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No super wygodnie nie jest, ale jak trzeba, to trzeba. Czasami przewijałam w bagażniku, ale ja mam combi.koot, to juz pewnie jestes wprawiona w tym przebieraniu w samochodzie, a nie zjezdza Ci niunka, bo u nas siedzenia, takie troche na ukos i sliskie i nie wygodne to do przewijania ;/
Helloł jesteśmy po wizycie u okulisty. A więc sprawy mają się tak Wika ma nieznaczną nadwzroczność na prawe oczko 4 a na lewe 4,5 ale wszystko mieści się w granicach normy. Póki co mamy z tym nic nie rob ić tylko obserwować a kolejna wizyta za rok. Na pocieszenie pani doktor powiedziała ze jest szansa na wycofanie się “zeza” gdyż od 6 do 9miesiąca najbardziej rozwijają się gałki oczne wiec i choroba może się samoistnie wycofać. Wizyta dość długa gdyż Wikunia miała 3 razy kropione oczka, ale i tak mój mały pacjent był bardzo dzielny. J
Jutro o 14 szczepienia i już się boje. Chrzciny w kościele załatwione i ewidentnie ksiądz czekał na kopertę ale my uparcie niet !!! Może dostanie a może nie hahah w końcu to opłata co łaska a odmówić mi nie może tak czy siak bo taki ich zasrany obowiązek.
zazwyczaj pisza,zeby od razu spożyć
hatorska dzięki za pamięć, gorączka dochodzi do normy,wyniki ok, wsazuja tylko na wirusa, za 2 tyg powtórka
ale ogólnie..eh szkoda gadać, ryczymy sobie we 2 rankami, wieczorami , nocami..ona z głodu a ja żalu ,że nie potrafie jrj głodu zaspokoic, tal zle jeszcze nie bylo
witam ponownie troche uspokoiłam swoje nerwy .
Przeanalizowałam prawie cały dzień dzisiejszy na bb i
hatorska-Boryskowi składam najlepsze życzonka .
jankesowa normalnie wymiękłam przy śmiechu Gracjanka .
baby Ty jak zawsze pichcisz i ogarniasz wszystko w domku .Podziwiam i też tak chcę
madziarkas zazdroszczę przesanej nocki .Zyczę kolejnych takich
nati nie znam się więc opinią swoją się podziele jak już będę zorientowana
Stwierdziłam co do mojej córki że nie będe panikować ,czytałam o tych skokach rozwojowych i u nas wszystko na to wskazuje .Wracam do starego mleka bo ona na tym pepti to dlugo nie pośpi .
Dzisiaj już Oliwcia potrafiła sama się z plecków przekręcić na boczek i usilnie próbuje na brzuszek ale rączka ją blokuje .Wczoraj nic na to nie wskazywało że tak zrobi.
Ja to panikara jestem ,dziecko zdrowe ,temperatura w normie ,no cóz jak zje trochę mniej niż zwykle bo się rzuca to trudno i tak waży prawie 7 kg ,wzrostu ma 69 cm.
Oj mamuśki na drugi raz bardzo po proszę dosadny kubeł zimnej wody na moją głowę
Piotrek zasypia około 20:00, śpi do 1, potem budzi się o 3- zawsze, nie dostaje wtedy mleka, tylko smok, chwilę się pokręci i zasypia, potem o 5 butla i spi do 7-8. Dzis noc wyjatkowo kręcąca, ale to chyba przez dziąsła.po pierwsze wiesz ze ja kocham szczecin, a ze twoje dziecie tez na mm to propozycja BAAAAARDZO KUSZĄCA
po drugie kochana a jak wyglądają Twoje nocki na mm? bo moja budzi sie miedzy 3 a 5, a potem spi do 8 a nawet 10 rano, zalezy czy chłopaki ją obudza...
a jutro do mnie przychodzą 4 koleżanki i w sumie z moimi, będzie 11cioro dziecizajefajnie nie?
![]()
jestem i ja, ale wszystko do dupy... taki mam nastrój i ide spać. Dobranoc :*
No super wygodnie nie jest, ale jak trzeba, to trzeba. Czasami przewijałam w bagażniku, ale ja mam combi.
Spokojnie kochana...ja wiem,ze to mozna dostac na głowę. Nie myśl tak,że ona nieszczęśliwa jest. Próbowałaś podac butlę na śpiąco? Pewnie tak, ale próbuj dalej. Mój Piotruś, jak bywał wkurzony, to tez nie potrafił z butli i nauczyłam go na śpiąco.