reklama

Kwiecień 2011

ja do pracy wracam jak mała skończy 3 lata :-(, trochę
liczę że mąż zmieni pracę i nie będę musiała iść do pracy.
Mitaginka- jak dzisiaj Tysia tzn kupki Tysi??
Alex- będziesz w trójmieście??

reklama
A ja się witam po 4 godzinnym spacerze. Fajnie było, teraz siedzimy sobie z A. i jest mi dobrze, on karmi małego, a ja na bb:)
Ogarnęłam dziś w całości chatkę, zmywarkę puściłam, pralkę też, więc dzień mija bardzo produktywnie, wreszcie może wejdę na obroty, bo ostatnio nic mi się nie chciało. Wszystkie widze zajęte rodzinami, bo pustki u nas, jak nigdy.

Nati to faktycznie (tfu, tfu) idzie Wam z tym łóżeczkiem, to dobrze. Mój Piotruś, też już tylko w łóżeczku.
Petinka, Nati, Draniu:) zazdroszczę możliwości zostania z dziećmi w domku, przynajmniej póki co...
Petinka a jak masz zamiar sobie urozmaicić macierzyństwo:)?

No fakt, pisałaś, sorki:)
Pół etatu, to cos o czym bym marzyła, wróciłabym do lubianej pracy, ludzi, a jednocześnie mogłabym ogarnąć dzieci i domek, na spokojnie, ale byłoby zajefajnie:)))

my dziś super dzionek
od 11 do teraz w Parku Chorzowskim :-) kupki były dzisiaj 4- wszystkie ok (ale caly czas jesteśmy na lekach), ale i tak jutro planuję wbić się do naszej lekarki, akurat wróciła z urlopu, może nas przyjmie
Tysia w miarę grzeczna, jak chciała spać to zasypiała w foteliku (jupi), a tak to trochę fotelik, trochę ręce...nachodziłam się jak za starych dobrych czasów ;-)

morgaine alergia na mleko krowie? hmmm, porażka...

witamy się :)
kaszlemy ale mniej i nie furczy już tak mocno, grzecznie siedzi przy inhalacjach :) wesoło
byliśmy nawet parę godzinek na biwaku mad jeziorkiem, odwiedzić sąsiadów, grzecznie spała, potem połknęła leki (mniej grzecznie), zjadła, posiedziała przy ognisku i padła dziś przy cycusiu........pierwsza próba butli nieudana :( spróbuję na śpiocha jak się obudzi....ale w sumie nie chodzi mi o to zeby na śpiocha umiała tylko świadomie.....sama nie wiem, a jaki nr smoka macie? No i żeby było weselej to chciałam zrobić 150 mleka a mam butelkę 125 hihihihi.

Mitaginka - cieszę się że Tysia ok i że taka grzeczna się robi :) Moja chyba też ma alergię na smoka butlowego bo chyba nawet nie spróbowała tego mleczka, tylko nerw że nie cycuś

oj z tą pracą to ciężko i pomyśleć że Borys w tym czasie już zostawał z nianią :( ......jak mi się nie chce wracać :(

Koot - u mnie pół etatu się nie opłaca....i raczej by na to nie poszli....

Nati -może jeszcze nie obniżajcie ceny, a jak będzie ktoś chętny to wtedy trochę odpuścicie żeby miał radochę, ludzie lubią się targować a jak od razu zejdziecie z ceną to może też będzie ktoś chciał jeszcze utargować a Wy już nie będziecie mieli co spuścić....

Alexandra - udanego wyjazdu

hej. Bosz, jak ja zazdroszcze tym, które idą na wychowawczy - ja też chcę :-(. I znowu po lecie, no masakra z pogodą tego lata.

alex ma być w trójmieście? Dobrze zrozumiałam?! Kiedy??? Kurcze, ja się musze wreszcie znowu bujnąć do 3city, ale na razie musze zrobić porządek z sunią, bo coś bardzo chora, leki do tej pory nie pomogły, teraz musze z nia jechac na prześwietlenie i jeśli to macica to ciach ją, a jeśli nie to nie wiem jeszcze co dalej z nia robić, ale jest masakra :-(. A w ogóle to dałam ciała, a teraz to już troche mało czasu, b mogłam sobie poszukać pracy w trójmieście i już nie wracać do swojej straej skoro uz w jakimś stopniu sie od niej odzwyczaiłam, ale cholera dwa duże psy w dwupokojowym mieszkaniu w bloku, no cięzki temat by był :(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry