Co za noc, ja dziękuję!
Położyłam małego o 20:00 standardowo, o 24:00 ryk, mleko, pół godzinki i zasnął, obudził się o 2:30, nie spał do 3:15, o 4:00 pobudka na mleko,zasnął, o 5:30 pobudka....nie spał do 7:00...zasnął do 8:00 mleko i potem wstaliśmy o 9. Ja pie@#$%^&!!!
my dziś super dzionek
od 11 do teraz w Parku Chorzowskim :-) kupki były dzisiaj 4- wszystkie ok (ale caly czas jesteśmy na lekach), ale i tak jutro planuję wbić się do naszej lekarki, akurat wróciła z urlopu, może nas przyjmie
Tysia w miarę grzeczna, jak chciała spać to zasypiała w foteliku (jupi), a tak to trochę fotelik, trochę ręce...nachodziłam się jak za starych dobrych czasów ;-)
morgaine alergia na mleko krowie? hmmm, porażka...
Sperancko, daj Tysi buziaczka w nagrodę.
kino raz na 2 tygodnie, więcej wyjść do koleżanek, czasem basen, no i o angielskim myślałam, bo mój to szkoda gadać, z roku na rok coraz gorzej. W każdym razie nie da się tylko w domu siedzieć.
Ciekawe tylko co z tych planów wyjdzie:-)
Od 5 dni wieczorem mnie mdli, boli żołądek i ogólnie kiepsko się czuję i dzisiaj dopiero to połączyłam z tabletkami antyk. Właśnie 5 połknęłam i znowu to paskudne uczucie. Nigdy nie brałam hormonów. Orientujecie się czy to jest normalne? Czy tak może być, a jeśli tak, to czy minie, czy powinnam je odstawić? W ulotce piszą o wielu możliwych skutkach ubocznych, m.in. takich, jak opisałam i piszą, że należy odstawić w przypadku nasilenia objawów, ale ja i takich nienasilonych nie mam ochoty znosić.
No to powodzenia w zwiazku z planami, ja miałam chodzic od 1 sierpnia na fitness, ale widze,że cos marnie mi idzie, cholera kasy nie mamy po wakacjach, a chcemy jeszcze pojechac do Mierzęcina...piękne miejsce, pracuje tam mój kuzyn
Organizacja szkoleń - Pałac Mierzęcin - ośrodek szkoleniowy, turystyka winna, hotel lubuskie, organizacja konferencji
Eywa- zapraszam, serio mówię

będę próbować z butlą w dzień jak piszesz, że czasem Twoja załapała to może moja też w końcu, coś mi się wierci w łóziu to spróbuję, a jak dajecie w nocy mm to w łóżeczku, czy wyciągacie?
a jak mi nie zjadła o 19tej to mogę to podgrzać i dać teraz? czy zrobić nowe mm?
Ja zawsze robie nowe, nie będę ryzykowała jakis bakterii rozwijających się tam, a juz na 100% jeżeli np. posliniła smoczka od butli.
Ja Piotrusia nie wyciagam z łóżeczka.
Ja jeszcze nie wiem jak zrobie z pokojem dla piotrusia. My mamy pokój z aneksem kuchennym, pokój Mai- bardzo duży i tam planowalismy dokoptowac Piotrusia, i sypialnię. Teraz mały ma łóżeczko u nas, ale jak bedzie miał rok, to chce,żeby juz był w pokoiku docelowym i nie wiem czy miedzy dzieciakami nie ma za dużej różnicy wieku, kto wie czy sie skończy oddanie małemu sypialnu, aq my pójdziemy do tego z aneksem....szkoda mi sypialni....nie wiem, zobaczymy