reklama

Kwiecień 2011

witam z rana. noc średnia tzn do 3 super ( chyba sie nie budziła a że zasnęłam szybciej niż mała to spała z nami :( i mogę nie pamiętać ) o 3 jadła a od 4-5 kręciła tą swoją główką nerwowo i nic nie pomagało pewnie by rozbudzenie pomogło ale tego nie chciałam. w końcu zasnęła i spała do 6 ja do 6.30 :-), mąż w pracy a ja dzisiaj idę szukać tego mieszkania:
Mieszkanie - Gdynia

bo się w nim zakochałam tzn w widoku z okien i w ilościach okien resztę i tak zmieniamy po swojemu to nas nie obchodzi. może bez pośredników taniej się uda i będzie nas na nie stać. :-)

czy dziewczynki są grzeczniejsze?? bo tylko mamy które mają starszych synków narzekają na nich mamy dziewczynek nie. taka mi właśnie o 4 rano myśl naszła :-D
Aneczka- też myślałam o żłobku szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie
MamusiaDorusia-śpisz jeszcze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kwiatuszki. Ja standardowo na szybko puki dzieci śpią. Tzn Przemo nie śpi ale bawi się na macie więc ja popijam kawusie i zaglądam co u was :) Kacperka wczoraj wywalili z placu zabaw.... pojechałam na zakupy i zostawiłam go na kulkach no i po dłuższej chwili telefon proszę zabrać syna bo bije dzieci i się nie słucha... Dziś wprowadzam nowy plan. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Przy moim dziecku wątpię w swoją pedagogiczną karierę. Żadna metoda ani szkoła przy nim nie zdała egzaminu... Trzymajcie za mnie kciuki bo jak się nie powiedzie to idę nim do psychiatry po jakieś leki...

Nati – mieszkanie przepiękne!!! wielkie okna, duże pokoje – śliczne!! Ja mieszkam na 10 piętrze i mam super widoczki z obu stron aczkolwiek morza ani zatoki nie dojrzę. A pewnie że idź szukaj! Po balkonie dojdziesz o ile nie schowali rowerów – zawsze można się sąsiadów podpytać. Rozwalił mnie widok foteli - duży i dziecięcy..

u mnie noc ok – dziecko się naprawia. Wstałam 2 razy a potem wzięłam ją do łóżka. Spodobało mi się to i obym się nie przyzwyczaiłam póki małżon ma nocki to można. Wczoraj na zakupach młody za własną kasę kupił sobie grę Lego heroica i od rana o niej słyszę.. już chce grać, już ją zbudował i same echy i ochy nad nią.. pogoda super lecę brać prysznic, jedna rundka z młodym i chyba wyjdę na spacer

Ufff,jak gorąco!!! Na szczęście my w cieniu się chłodzimy,Marysia w piaskownicy,Karolek śpi...

nati-fajne to mieszkanko,widok za oknem też.Mój brat kiedyś też przez chwilę mieszkał w Gdyni (a gdzież to on już nie mieszkał-całe Trójmiasto i wszystkie dzielnice niemalże:-D) a ja mam sentyment do tego miasta... Daj potem znać jakie wrażenia na żywo:-)

aneczkaaa-fajnie,że noce się naprawiły,tzn.że mała się dała poprawić,oby tak dalej i do przodu;-)

marma-powodzenia we wdrażaniu nowego planu;-)

A swoją drogą-mam problem ze starszą-ona tylko ciągle mama,mama,a tu przedszkole się zbliża...i nie wiem jak to będzie:-(

Witam się i ja!

Faktycznie ostatnimi dniami tu pusto :-)

U Nas noc oki, ale od rana znowu marudzenie, ślini się, normalnie gryzie ubrania. Nie podałam wczoraj panadolu, jakoś dałam radę, na spółkę z M.
W piatek mamy ostatnie szczepienie, zobaczymy ile Filip waży no i doktorek powie to tych dziąsłach. Biedulek tak sie męczy, nie to dziecko, od rana się uśmiech od ucha do ucha a teraz... :-( Smutno mi :-(

nati_k-mieszkanko fajne, widoczek super :-)

mamusiaDorusia-a ona pierwszy rok idzie do p-la?

reklama
Marma trzymam kciuki :) będzie dobrze :)

Aneczkaaa fajnie, że nocka lepsza

Dranissimo jutro będzie lepiej :)

Nati obyś znalazła, górne piętra to full wypas piękne widoczki, mieszkaliśmy tak kiedyż w Krakowie, superowo :)
taki mieliśmy widoczek z okna
P5050488.jpg

My juz po spacerku :) odebralismy po drodze zdjęcia i mogę się zabierać za album dla młodego, muszę jeszcze tylko kilka drobiazgów z allegro zamówić, ale to szybciutko przyjdzie więc luzik :)
zabieram sie zaraz za prasowanie i pasowałoby pranie nastawić i pościel wyprać, no i czeka zmywarka do pochowania... ależ mi sie dzisiaj nie chce... no nic trzeba sie brać za robotę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry