Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jola, moj M uparl sie na "tournee po Europie" i jedziemy samochodem!! Na moje nieszczescie, bo przypuszczam wszystko bedzie na mojej glowie, a on bedzie tylko (i az) prowadzil... :/ A kierujemy sie na poludnie pl.
Mam strasznie mieszane uczucia co do tej wyprawy, z jednej strony nie moge sie doczekac, a z drugiej wiem ile bedzie nerwow...
Ale mi mała dała dziś popalić.. jęczenie, marudzenie do tego mały marudził.. wymiękłam. Poszła spać przed 16 i 1,5 godziny pospała i ja wtedy na leżąco tv oglądałam i doszłam do siebie. Głowa mnie boli niemiłosierni.. zostawię dzieciaki małżonowi i lecę do biedronki po zakupy. Chyba z małą bo w końcu przestało u mnie padać :-) zjadła pół dużego słoiczka jabłek z mango to chyba syta..
Asia nie spała od 15 i to z 15 min, właśnie nawet się nie zorientowałam że w sumie spała rano godz, później pół godz i o 15stej 15 min. od 17.30 już była małą złośnicą ale przetrzymałam o 18 kąpiel i już właściwie zasypia. miejmy nadzieje że na noc.
Melduje sie ze zyjemy choc ja kiepsko 2 dni mialam tak straszne zawroty glowy ze balam sie brac malego na rece dzis juz przeszlo na szczescie... uff pozdrawiam kobietki przeczytalam ale ide odpczac poki maly spi