reklama

Kwiecień 2011

jestem i ja
badania kału w porządku, nie ma ani rota, ani bakterii, fajnie ;-) tylko co w takim razie tak jej nie podpasowuje?
od jutra nie będę jeść czekolady, jak nie będzie lepiej po 5 dniach to odstawię mleko i jego pochodne (:wściekła/y:)

przeziębienie nadal trzyma
noc ze strony Tysi ok, jedna pobudka ok 5:00 (jak za starych dobrych czasów ;-)), ale spałam średnio, bo katar mi ściekał do gardła, nie mogłam oddychać i w ogóle

Tysia też malusia (ale za to grubiutka), nosi 62/68
poza tym od wczoraj zaczęla wreszcie przewracać się na boczek (ale tylko lewy), jeszcze trochę i fiknie na brzusio

cucumber to ciekawe, czemu Gaba nie je...a może po prostu już mniej potrzebuje? skoro się usmiecha i ma dobry nastrój to się nie martw, poza tym po 3 miesiącu dzieci mniej tyją miesięcznie, nie ma co porównywać z pierwszym kwartałem
aneczkaaa no jak możesz pozbawić córę prezentów :-D skandal!
baby a musiałaś robić wymaz z pochwy przed pójściem na basen?
nela zdrówka!
dranissimo zamiast Krakowa odwiedź Katowice :tak:

reklama
jestem i ja
badania kału w porządku, nie ma ani rota, ani bakterii, fajnie ;-) tylko co w takim razie tak jej nie podpasowuje?
od jutra nie będę jeść czekolady, jak nie będzie lepiej po 5 dniach to odstawię mleko i jego pochodne (:wściekła/y:)

przeziębienie nadal trzyma
noc ze strony Tysi ok, jedna pobudka ok 5:00 (jak za starych dobrych czasów ;-)), ale spałam średnio, bo katar mi ściekał do gardła, nie mogłam oddychać i w ogóle

poza tym od wczoraj zaczęla wreszcie przewracać się na boczek (ale tylko lewy), jeszcze trochę i fiknie na brzusio

cucumber to ciekawe, czemu Gaba nie je...a może po prostu już mniej potrzebuje? skoro się usmiecha i ma dobry nastrój to się nie martw, poza tym po 3 miesiącu dzieci mniej tyją miesięcznie, nie ma co porównywać z pierwszym kwartałem
aneczkaaa no jak możesz pozbawić córę prezentów :-D skandal!
baby a musiałaś robić wymaz z pochwy przed pójściem na basen?
nela zdrówka!

Nie musiałam zreszta na żadnym basenie w Kraku tego nie wymagają, a gdzie to słyszałaś?

baby cytat Prosimy pamiętać też, że PANIE uczestniczące w zajęciach w wodzie muszą posiadać ważny wynik badania BAKTERIOLOGICZNEGO- wymaz z pochwy* /nie chodzi o cytologię/. Wynik ten jest ważny 6 miesięcy od daty wystawienia.

a tu masz stronę
http://www.swimmer.pl/

mercedes nie

Dostałam skierowanie na rehabilitację.
Ale, on jak na brzuchu leży, to głowe bardzo wysoko podnosi. z tym nie ma problemu.
Na boki się przekręca, w prawo częsciej. To jego ulubiona zabawa ostatnio. Kładę go na plecy a on chwila i leży już z brzuchu z głową zadartą.

Dziewczyny czy Wy jak dziecko leży i ciągniecie je za rączki to ciągnie główkę do przudu?

podciaga głowkę zreszta nawet sam podnosi jak leży, ale kazde dziecko wszystko robi kiedy chce więc spokojnie :)

baby cytat Prosimy pamiętać też, że PANIE uczestniczące w zajęciach w wodzie muszą posiadać ważny wynik badania BAKTERIOLOGICZNEGO- wymaz z pochwy* /nie chodzi o cytologię/. Wynik ten jest ważny 6 miesięcy od daty wystawienia.

a tu masz stronę
swimmER Szkoła Pływania dla Niemowląt i Dzieci |Katowice|

mercedes nie

u nas nigdzie nic takiego nie wymagają, dziwne... a jak faceci pójda to niie musza żadnych zaśwaidczeń? niech jeszcze sobie zażycza informacji czy nie masz grzybicy stóp... szukają dziury w całym...

hej ,witam się i ja
po stercie prasowania (tak, ja z tych prasujących każdy bodziak;)) w nocy pobudki co 30-40 min więc norma;) a dziś wycieczka mała na spacer po kołobrzegu.lenia miałam masakrycznego na robienie w domu czegokolwiek, wiec pojechałam,żeby nie mieć wyrzutów sumienia, mała miała debiut w nosidełku womar czy jak on tam, nawet fajnie
dziś się buntuje i nie idę spać z kurami, doszłam do wniosku,że wtedy zaliczam tylko więcej pobudek (bo wcześniej się zaczynają) a wyspana bardziej nie jestem, no nic, czekałam na lepsze noce najpierw do 4 miesiąca,żeby zaczęła jeść inne rzeczy i więcej , potem aż załapie butelkę, żeby się najadła i spała, potem na koniec 19 tyg i koniec skoku, teraz już na nic nie czekam, heh co będzie to będzie;)
Mercedess mam nadzieję,ze szybko rehabilitacja załatwi sprawę
Mitaginko zdrowiej kobieto!
Nati a mała serio tym laptopem już zainteresowana?:)
Cucu mam nadzieję,że wkłucie będzie szybkie i bezbolesne
Herbatita jaką to nam pogodę szykują na niedziele,co?:)

więcej nie pamiętam:)

reklama
Dranissimo jak będziecie na południu to może o Kraków zahaczycie?

ano zahaczamy, ale niestety nie bedzie czasu na zatrzymywanie sie gdziekolwiek :-( Sama podroz trwac bedzie dlugo i stracimy jakies 3 dni na samej drodze, a to sporo, bo mamy troche zalatwiania i Rodzinke trzeba poodwiedzac dzieciatkiem sie pochwalic kazdemu :-p

jestem i ja

dobrze, ze kupa wyszla ok, zawsze to jakies pocieszenie... :-)
Ja dzis bylam na szczepieniu i pytalam o ten sluz polozna, powiedziala, ze przy zabkowaniu moze tak byc, ze kupy sa bardziej sluzowate i rzadsze... a przeca zabki u nas ida ida...
Nasza tez z tych mniejszych, ma pewnie jakies ok 70cm
Wszystkie te miasta; wroclaw, katowice, krakow... bedziemy mijac po drodze, ale o nieludzkiej porze, bo jakos nad ranem...

Dziewczyny czy Wy jak dziecko leży i ciągniecie je za rączki to ciągnie główkę do przudu?

moja tak, ciagnie. Sama tez bezustannie podnosi glowke do siadania. Ale tak, jak Petinka pisze, kazde dziecko ma inaczej i np. nasza tez sie jeszcze nie przewraca na boczki, wiec cos za cos... Na wszystko przyjdzie czas.

My dzis po szczepieniu; 6w1 i meningokoki, czy jakos tak ;] Az bylam w szoku, bo wzielam ze soba M bo sie balam, ze Mala koncert zrobi, a tu prawie wcale nie plakala :szok: Zaplakala tylko przy obu wkluciach i cisza :szok::tak: A co sie stresu najadlam przed, to moje :eek: Moja dzielna Corcia!! :happy::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry